„Dramoletă națională”, CTP s-a supărat ca văcarul pe sat. Bine, el zice ca boul/Marele aruncător de vorbe, indignat că n-a fost tratat ca o vedetă la vaccinare!

„Dramoletă națională”, CTP s-a supărat ca văcarul pe sat. Bine, el zice ca boul/Marele aruncător de vorbe, indignat că n-a fost tratat ca o vedetă la vaccinare!

Dramă națională, CTP s-a supărat ca văcarul pe sat. Bine, el zice ca boul/Marele aruncător de vorbe, indignat că n-a fost tratat ca o vedetă la vaccinare!

Ce scrie CTP pe Republica.ro :

M-am înscris pentru vaccinare pe 15 martie, la centrul de la Institutul „C.I. Parhon”, din Capitală. În fața mea erau 120 persoane pe lista de așteptare, atât de puține probabil pentru că vaccinul era isterizantul AstraZeneca, după cum am aflat ulterior. Am zis, bine, AZ să fie.

Au trecut 10 zile. În acest timp, cunoștințe, colegi, membri de familie care s-au înscris pe 15 martie, odată cu mine, dar în alte centre de vaccinare, fie au fost deja vaccinați, fie li s-a comunicat o dată, relativ apropiată, pentru prima doză. Subsemnatului, nimic, nici măcar un „hai sictir”. Am încercat să iau legătura cu cineva de la „Parhon” – fie a răspuns robotul, fie, de la call center, mi s-a spus îmi văd de așteptat.

Evident, nu pretind să fiu vaccinat după câteva zile de la înscriere – e lume multă, înțeleg. Dar nu înțeleg câtuși de puțin de ce platforma nu îmi trimite imediat o dată pentru vaccinare – peste 3 săptămâni, peste 2 luni, la vară, la toamnă, dar să fie o zi. Sunt atâția oameni – nu e cazul meu, nu plec nicăieri – care vor să-și planifice deplasări, pentru concediu, interes de serviciu sau personal, și au nevoie de această informație. Nu înțeleg ce e așa de greu ca, știind câte persoane sunt pe listă la un moment dat și câte poate vaccina pe zi centrul respectiv, să livrezi fiecărei persoane înscrise o dată de vaccinare estimată. Este o operație aritmetică, nu medicală.

Și nu mi se par corecte asemenea diferențe între centrele de vaccinare – lucru pe care, întâlnindu-l la ieșirea din studioul Digi 24, i l-am spus col. dr. Valeriu Gheorghiță.

Pe cale de consecință, azi am încetat să mai stau ca boul la poarta veche de la Parhon, mi-am anulat poziția de acolo și m-am înscris și eu la un centru la care cei mai știutori decât mine mi-au spus că am șanse să fiu băgat în seamă într-un timp util.

Cu ce soi de vaccin, nu mă interesează, căci cea mai rea reacție adversă la orice vaccin e să nu fii vaccinat deloc.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...