DRDP Braşov: Ninsori pe sectoare de drum din Sibiu şi Harghita; s-a intervenit pentru curăţarea carosabilului

DRDP Braşov: Ninsori pe sectoare de drum din Sibiu şi Harghita; s-a intervenit pentru curăţarea carosabilului

Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov au intervenit, în cursul nopţii şi joi dimineaţa, pentru deszăpezirea unor sectoare de drum din judeţele Sibiu şi Harghita, în urma ninsorilor căzute în zonele înalte.

"Pe drumurile de munte din centrul ţării avem parte de o zi de iarnă adevărată. În acest moment ninge pe Transfăgărăşan, în zona Bâlea Lac, şi pe mai multe sectoare de drum din judeţul Harghita. DRDP Braşov acţionează cu utilajele proprii pentru curăţarea carosabilului", a informat DRDP Braşov.

Potrivit sursei citate, carosabilul este acoperit de zăpadă pe DN7C, Transfăgărăşan, zona Bâlea, în judeţul Sibiu, şi pe DN 13B, între localităţile Praid şi Borzont, în judeţul Harghita.

Secţia de Drumuri Naţionale Sibiu a acţionat cu două autoutilaje şi a răspândit trei tone sare pe DN 7C, iar Secţia de Drumuri Naţionale Miercurea Ciuc a intervenit cu două autoutilaje şi a împrăştiat şase tone sare, pe DN 13B.

Joi dimineaţa a nins şi pe DN12C între Gheorgheni şi Lacul Roşu, în judeţul Harghita.

"Vă reamintim că până în această seară (joi seara n.r.) sunt în vigoare mai multe avertizări meteorologice cod galben de vânt puternic, respectiv cod portocaliu de viscol şi ninsoare în zona montană.Circulaţi cu grijă şi adaptaţi viteza la condiţiile de drum!", au mai precizat reprezentanţii DRDP Braşov. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

2 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

3 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

4 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

5 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”