DSU: Şeful UPU de la Spitalul Judeţean Ilfov a murit după o luptă grea cu noul coronavirus

DSU: Şeful UPU de la Spitalul Judeţean Ilfov a murit după o luptă grea cu noul coronavirus

Şeful Secţiei UPU de la Spitalul Judeţean Ilfov, George Cuculici, a murit, după "o luptă grea", timp de mai bine de o lună, cu noul coronavirus, informează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, într-o postare pe Facebook.

"Suntem profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a medicului George Cuculici, şeful secţiei UPU din cadrul Spitalului Judeţean Ilfov. Dedicat trup şi suflet meseriei de a salva, domnul doctor George Cuculici a fost unul dintre acei remarcabili profesionişti, pentru care viaţa fiecărui om, cu adevărat, conta. Devotamentul, grija pentru oameni, dar şi preocuparea constantă de autocunoaştere au devoalat imaginea palpabilă a unui adevărat salvator. După o luptă grea timp de mai bine de o lună cu noul coronavirus, inima domnului doctor a cedat. Drum lin către Cer, domnule doctor! Condoleanţe familiei, prietenilor, dar şi colegilor", a transmis DSU. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /