Dubla crimă de la Oneşti/ Autorul este intubat, în stare mediocră - afirmă managerul Spitalului Judeţean Bacău

Dubla crimă de la Oneşti/ Autorul este intubat, în stare mediocră - afirmă managerul Spitalului Judeţean Bacău

Autorul dublei crime de la Oneşti, Gheorghe Moroşanu, este în continuare intubat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, starea de sănătate fiind mediocră, a declarat, vineri, managerul unităţii sanitare, Adrian Popa.

"Ultima actualizare a pacientului Moroşanu o am de dimineaţă, de la medicul de gardă, care spune că este în aceeaşi stare, intubat, urmând ca în cursul prânzului să ia decizia cu colegii dacă îl detubează sau nu, urmând ca apoi el să îşi reia funcţiile naturale ale organismului şi să vedem dacă poate fi intervievat. În cursul după-amiezii probabil că vom avea această informaţie. În comtinuare, starea lui este mediocră. Probabil că va mai rămâne o perioadă în Terapie Intensivă", a declarat managerul SJU Bacău.

Adrian Popa a adăugat că, în funcţie de evoluţia stării de sănătate, medicii vor decide în următoarele zile în privinţa pacientului. AGERPRES/(A - autor: Gabriel Apetrii, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani