Ducu Darie o amână cu banii de cinci luni pe Anca Pandrea

Ducu Darie o amână cu banii de cinci luni pe Anca Pandrea

În ultimele cinci luni, Anca Pandrea a drămuit ultimul leu din pensia sa modestă pentru a organiza toate ritualurile creştineşti pentru Iura şi a-i menţine vie memoria.

"Chiar dacă între Anca Pandrea şi Ducu Darie relaţiile sunt foarte reci, el a onorat invitaţia la parastasul de un an al lui Iura. Fără ca ea să-i ceară ceva, probabil impresionat de moment, el s-a oferit, de faţă cu toţi prietenii actriţei, să-i cedeze viager drepturile de autor ale lui Iura, beneficii pe care, legal, doar el le-a moştenit", au dezvăluit, pentru "ring" , surse apropiate actriţei.

Chiar dacă pe 9 noiembrie se vor împlini doi ani de la dispariţia lui Iurie Darie, fiul maestrului nu a făcut nici acum succesiunea. Din cauza timpului. Director la Teatrul "Bulandra", Ducu Darie a decis să-i lase toţi banii din drepturile de autor Ancăi Pandrea, chiar dacă actriţa nu a fost căsătorită cu tatăl lui şi, legal, nu are niciun drept la moştenire.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?