Dumitru Dragomir și Ioan Bendei scapă de controlul judiciar

Curtea de Apel București a decis, joi, revocarea măsurii controlului judiciar în cazul fostului președinte al LPF Dumitru Dragomir și a fostului administrator al RCS/RDS Ioan Bendei, în dosarul în care aceștia sunt acuzați de corupție în legătură cu acordarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

CAB a respins o contestație a DNA și a menținut decizia Tribunalului București din 28 august, prin care celor doi li s-a revocat controlul judiciar. Decizia este definitivă.

Dumitru Dragomir a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită și complicitate la spălare de bani, iar Ioan Bendei, la data faptelor administrator al SC RCS & RDS SA, pentru dare de mită și complicitate la spălare de bani.

În același dosar au fost trimiși în judecată și Florin Bogdan Bădiță, la data faptelor administrator al SC Bodu SRL; Bogdan Dumitru Dragomir (fiul lui Dumitru Dragomir), la data faptelor asociat unic al SC Bodu SRL; Alexandru Oprea, la data faptei directorul general și președintele CA al RCS&RDS; Mihai Dinei, la data faptelor coordonatorul activității juridice a RCS&RDS; Serghei Bulgac, la data faptei director general al RCS&RDS.

AGERPRES/(A/AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Cristina Tatu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

3 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

4 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…