Dumnezeu nu doarme!/Europarlamentarul ungur prins la orgia sexuală fără femei este unul dintre cei mai mari dușmani ai României!

Dumnezeu nu doarme!/Europarlamentarul ungur prins la orgia sexuală fără femei este unul dintre cei mai mari dușmani ai României!

Dumnezeu nu doarme! Europarlamentarul ungur prins la orgia sexuală fără femei este unul dintre cei mai mari dușmani ai României! Szájer József este unul dintre promotorii Ungariei Mari și se afla la Bruxelles deoarece era unul dintre cei doi lideri ai grupului europarlamentarilor FIDESZ din Parlamentul European. 

Szájer este de asemenea unul dintre inițiatorii și susținătorii fervenți ai „Minority safe pack”, arma cu care UDMR vrea să își impună, în plan concret, autonomia așa-zisului „ținut secuiesc”. „Minority safe pack” este o inițiativă udmr-istă, sprijinită de către Budapesta, prin care se dorește declarativ ca Uniunea Europeană să adopte „măsuri în domenii precum: limbi regionale și minoritare, cultură și învățământ, politică regională, reprezentare publică, egalitate, conținuturi audiovizuale și alte genuri de media, respectiv politici de finanțare regională (statală).” 

„Minority safe pack” propune, printre altele, ca UE să intervină, peste capul statelor membre și să impună drepturi speciale pentru limbile minorităților naționale: „În domeniul educației, formării, tineretului și culturii, UE are dreptul de a lua măsuri de sprijinire, coordonare sau completare a activității statelor membre”. Respectiva inițiativă propune, nici mai mult nici mai puțin decât eliminarea limbii oficiale din procedurile de acordare a finanțării europene în anumite domenii”.

Criteriile care exclud limbile regionale și minoritare, din cadrul programelor de finanțare ale UE, trebuie să fie eliminate în cazul noilor generații de programe pentru educație, formare, tineret și cultură, precum noul Erasmus pentru toți sau Europa Creativă”. Sub pretextul că legislația în limba română (de exemplu) este prea complicată, se cer „praguri mai mici și proceduri administrative simplificate, adaptate nivelului de finanțare, pentru a permite organizațiilor neguvernamentale care reprezintă aceste comunități mici să beneficieze de programele de sprijin financiar. În prezent, procesul de aplicare este prea anevoios pentru mai multe comunități lingvistice mici”.

Procuratura belgiană: Szajer, europarlamentarul FIDESZ care a participat la un sex party, a fugit pe burlanul clădirii cu mâna sângerândă iar asupra lui s-au găsit droguri

Pe 27 noiembrie, vineri seara, în jurul orelor 21.30, a fost alertată poliția de către vecinii care s-au plâns din cauza gălăgiei, respectiv au avut suspiciunea că nu se respectă regulile de prevenție a COVID-19 într-un apartament din strada Rue des Pierres-en, a arătat procuratura belgină la cererea portalului maghiar www.24.hu.

Ziariștii maghiari au înaintat o solicitare de informare ca urmare a scandalului generat de participarea fostului europarlamentar maghiar la un sex party din capitala Belgiei.

Potrivit informării procuraturii din Belgia, la petrecere au găsit în jur de 20 de persoane, identitatea fiecăreia fiind verificată. Dintre participanți, două persoane au invocat imunitatea diplomatică (una născută în 1977 și alta în 1987).

De asemenea, un trecător a raportat poliției că a văzut un bărbat care încerca să fugă pe burlanul clădirii. Potrivit procuraturii belgiene, bărbatul a avut mâna sângerândă, probabil s-a rănit în timp ce fugea.

 

În geanta bărbatului s-au găsit droguri iar la cererea poliției nu a putut să prezinte niciun document spre a se legitima. Polițiștii au însoțit bărbatul la reședința sa, unde acesta s-a identificat cu pașaportul.

Procurorul adjunct Sarah Durant a arătat, într-un comunicat, că monograma bărbatului este SJ, născut în 1961, astfel că după toate datele, cu siguranță este vorba de Szájer József, care are 59 de ani și care a fost unul dintre cei care au redactat constituția conservatoare a FIDESZ, arată portalul www.24.hu.

Potrivit raportului poliției, toți participanții sunt acuzați de încălcarea regulilor privind prevenirea COVID-19. În comunicatul procuraturii, persoana cu inițialele SJ, adică Szajer, este bănuit și de încălcarea legilor privind drogurile.

Procedura este în curs de desfășurare, procuratura semnalând că se va declanșa urmărirea penală doar după ce autoritățile ridică imunitatea celor în cauză.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…

4 O decizie corectă! Drulă, ministrul Transporturilor, nu mai vrea drumuri modernizate care să treacă prin sate,…

5 Mușchii președintelui fac furori pe internet! / Câh, Mândruță nu s-a putut abține să nu-i dea o limbă...