După Firea, Tăriceanu, urmărit și el din ordinul lui Dragnea! Dezvăluirile unui fost consilier prezidențial

După Firea, Tăriceanu, urmărit și el din ordinul lui Dragnea! Dezvăluirile unui fost consilier prezidențial

După Firea, Tăriceanu, urmărit și el din ordinul lui Dragnea! Dezvăluirile unui fost consilier prezidențial. Fraților, ăsta-i urmărește pe toți? A eliminat SPP-ul ca să-i poată controla el ca pe maimuțe? Serviciile secrete și Parchetul General nu fac nimic?

Ce scrie fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu pe Facebook:

„Tăriceanu are fundul un pic cam mare și lăsat, dar are o coadă mișto.

El crede că e de la Nelu Paralelu, dar mai bine să-l întrebe pe Dragnea de ce-l urmărește în fiecare zi. Să vadă cu cine se întâlnește, cu cine conspiră, ca și in cazul primăriței.

Daddy, în ultimele lui zile, e ca Hitler în buncăr. Nu mai are incredere în nimeni, se scutură de căpușe, vorbește mult în oglindă și pune cozi apropiaților, de parcă asta i-ar mai folosi la ceva.

Ideea e că marele luptător cu statul paralel, Tăriceanu, stă la masă cu statul paralel, dar nu ăla de care știe el, ăla construit de clanul teleormănenilor, aliații lui.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale