E DEZASTRU în PSD! După Andronescu și Firea, Paul Stănescu trece și el în tabăra anti Dragnea!

E DEZASTRU în PSD! După Andronescu și Firea, Paul Stănescu trece și el în tabăra anti Dragnea!

În interiorul PSD au apărut mai multe falii după mitingul din 10 august soldat cu violențele jandarmilor, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Pe lângă tensiunile dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea, marea noutate este ruptura dintre Dragnea și baronul de Olt, Paul Stănescu, unul dintre oamenii loiali ai președintelui PSD. Ruptura Stănescu – Dragnea ar putea duce la tensiuni în ședința CEX din week-end de la Neptun, dezvăluie G4Media .

Stănescu i-a reproșat lui Dragnea că încearcă să plaseze răspunderea pentru violențele de la miting pe umerii Gabrielei Firea și ai prefectului Speranța Cliseru, pentru a o scăpă pe protejata sa, Carmen Dan, de răspundere.

Reamintim că Speranța Cliseru a contrazis-o deja de două ori în public pe Carmen Dan, care este superiorul său direct.

Paul Stănescu l-a ajutat pe Dragnea în bătălia cu Mihai Tudose de la începutul anului, când Dragnea avea nevoie de sprijin în partid pentru a-l determina pe fostul premier să părăsească Palatul Victoria.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale