E șoferiță de autobuz

E șoferiță de autobuz

O tânără din Marea Britanie, în vârstă de 24 de ani, ar fi putut fi oricând model, însă a ales o meserie ”de bărbați”, fapt pentru care acum a impresionat o lume întreagă.

Jodie Leigh Fox are doar 24 de ani și, deși ar fi putut să fie oricând model, ea a ales să devină șoferiță pe autobuzele din Essex, scrie peroz.ro.

Jodie a povestit că a decis să-și ia permisul de conducere pentru autobuze în urmă cu trei ani, după ce a văzut o reclamă pe un mijloc de transport în comun. Deși nimeni nu-i înțelege pasiunea, ea spune că iubește să conducă și speră să facă asta cel puțin 40 de ani.

Jodie este activă pe rețelele sociale, unde pozează în ipostaze inedite, însă este bombardată cu numeroase comentarii.

 ”Ești prea frumoasă ca să faci asta.”, ”N-am văzut în viața mea o șoferiță de autobuz atât de frumoasă.”, a povestit tânăra

 ”Oamenii îmi spun că sunt prea frumoasă ca să fiu șofer de autobuz, însă deseori primesc și complimente de la femei, care îmi spun ce manichiură frumoasă am ori ce păr.”, a mai povestit ea.

Deși este criticată pentru jobul pe care-l are, fiind considerat unul pentru bărbați, ea adoră să conducă autobuze și speră să facă asta până la bătrânețe. Între timp, ea este activă și pe rețelele sociale, unde și-a creat o comunitate frumoasă, unde postează imagini inedite, arătând cu este viața ei de șofer de autobuz.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani

5 „O desfrânată ieftină” / Așa o descrie Claudia Pătrășcanu pe Bianca Drăgușanu