Ea a provocat un adevărat scandal în Ucraina...

Ea a provocat un adevărat scandal în Ucraina...

O tânără ofițer de presă al Direcției Regionale de Sud a Serviciului de Grăniceri de Stat al Ucrainei din Odesa, Ivana Plantovskaia, e în centrul unui scandal din cauza publicării pe rețelele de socializare a mai multor imagini dintr-o vacanță la Paris, în timpul războiului. Ea a postat fotografii și videoclipuri lângă Turnul Eiffel, într-o haină de blană scumpă și afișând o ținută sfidătoare, de Revelion, în timp ce ucrainenii îngheață în apartamentele lor reci.

Călătoria la Paris nu este singura pe care Plantovskaia a făcut-o de la izbucnirea războiului. O poză în bikini pe plajă este urmată de alta în uniformă, în plin război, pe contul ei de Facebook. Ucrainenii se așteptau la ceva diferit de la un ofițer care lucrează la graniță. Un val de comentarii de ură a inundat conturile ei de pe rețelele de socializare. Plantovskaia și-a făcut privat contul de TikTok și și-a dezactivat profilurile de Facebook și Instagram, dar era deja prea târziu. Utilizatorii rețelelor sociale au păstrat capturile de ecran, relatează Unian.

Ivana a scris în ucraineană că excursia în Franța a fost minunată și crede că în 2023 va avea un an victorios.

„Oamenii au fost revoltați pentru că se desfășoară un război pe scară largă în Ucraina”, a scris jurnalistul și bloggerul Konstantin Andriyuk pe Facebook. Iar tânăra a reacționat și ea înainte de a închide contul pe Facebook și a postat o captură de ecran cu mesaje furioase.

Ea a comentat: „Asta este doar 0,00001 la sută dintre mesajele pe care le primesc. Cineva a reușit să declanșeze un război în țară.”

Pentru mulți cetățeni ucraineni este de neînțeles faptul că Plantovskaia are voie să călătorească în străinătate, pentru a merge în vacanță. Ei se întreabă cum își permite ea o viață atât de plină de farmec și dacă este potrivit să o facă publică într-un moment de criză.










Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?