Ea are 74 de ani şi el, 84 şi fac sex în fiecare zi! „Păi, ce altceva să faci în pandemie?!”

Ea are 74 de ani şi el, 84 şi fac sex în fiecare zi! „Păi, ce altceva să faci în pandemie?!”

Suzanne Somers, vedeta din serialul Step by Step, difuzat şi în România, face dezvăluiri fără perdea despre viaţa ei sexuală şi fanii ei adoră dezinvoltura de care dă dovadă la o vârstă deloc fragedă.

Actriţa americană şi soţul ei, Alan Hamel, nu s-au plictisit în pandemie! Cei doi parteneri de viaţă trecuţi de prima tinereţe au găsit cel mai bun mod de a-şi petrece timpul împreună în izolare: „În etapa asta a vieţii noastre, cei mai mulţi oameni consideră subiectul tabu, capitolul încheiat...”, a început să povestească vedeta pentru podcastul lui Heather Dubrow. „Dar cât e ceasul acum? S-a făcut prânz? Ei bine, azi am făcut sex cu el de trei ori până la ora asta. Nu ştiu cum se face că de-abia e 4.30 dimineaţa şi el deja are nişte idei... Iar eu îi tot spun că ar trebui să aştepte măcar ca soarele să răsară...”

Somers (74) şi Hamel (84) sunt căsătoriţi încă din 1977 şi nu dau niciun semn că relaţia lor s-a plafonat în vreun fel după atâţia zeci de ani petrecuţi împreună: „O, Doamne, dar relaţia noastră a fost întotdeuana minunată! Iar acum, când copiii au crescut şi le-am plătit deja pentru şcoală, pentru nunţi şi i-am ajutat să-şi înceapă viaţa, am rămas doar eu şi Al. Şi ne distrăm de minune împreună!”

Totuşi care e secretul unei vieţi intime atât de dinamice la vârsta pensionării? Tot starul din serialul Step by Step a oferit răspunsul: „Am un soţ căruia îi injectez testosteron în fiecare zi de marţi şi, ce să vă spun?! Miercurea e o zi minunată pentru noi! Am găsit o metodă de-a ne continua viaţa sexuală la fel de palpitantă ca în tinereţe!”, a declarat actriţa anul trecut, pentru PageSix.

„Prietenelor mele nu le vine să creadă că facem sex în fiecare zi, de mai multe ori chiar. Dar ce nu înţeleg ele e că eu am chef şi el are, de asemenea, chef. Câteodată o facem doar o dată pe zi, dar apoi, mai pe la finalul zilei, ajungem să ne dăm seama că am mai face-o o dată. Păi, ce altceva să faci pe pandemia asta?!”, dezvăluie vedeta de 74 de ani. SURSA: okmagazine.ro

Foto - Profimedia, Instagram

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”