Ea este nevasta lui Voican Voiculescu. Lucrează la Sputnik și este cu 41 de ani mai tânără

Ea este nevasta lui Voican Voiculescu. Lucrează la Sputnik și este cu 41 de ani mai tânără

Tanara femeie care il tinea de mana pe Gelu Voican Voiculescu, sambata, in timp ce jandarmii il scoteau din Piata Universitatii este chiar sotia acestuia, Georgiana Arsene. Arsene este mai tanara cu 41 de ani decat Voiculescu si lucreaza pentru Sputnik, publicatie de propaganda a Rusiei, finantata de guvernul de la Moscova.

Georgiana Arsene are 31 de ani, este sotia lui Gelu Voican Voiculescu (78 de ani). Cei doi s-au casatorit in luna octombrie a acestui an, in conditiile in care fosta sotie a lui Gelu Voican Voiculescu, Ana Carmen Pahomi, a decedat anul trecut.

Fosta jurnalista in Buzau, Arsene lucreaza acum pentru Sputnik Moldova, canal oficial de propaganda al Moscovei in limba romana. Ea detine si un blog, inprimalinie.com, in care sustine tezele de propaganda ale Rusiei. Recent, Arsene a scris ca principesa Margareta este „un veritabil agent de propagare a stirilor false despre Rusia”.

„Custodele Coroanei a vorbit in termeni extrem de gravi despre Rusia, folosind termenii folositi de propaganda occidentala. Mai mult, Margareta s-a dovedit a fi un veritabil agent de propagare a stirilor false despre Rusia, repetand teme deja obositor de utilizate de toti cei care servesc interesele Washingtonului in Romania. O nota proasta pentru Romania, care demonstreaza ca sustine financiar oameni incapabili sa ii apere interesele in regiune si incapabili sa vada adevarul.

(…) Mi-am dat seama ca Margareta, Custodele Coroanei Romane, este o biata trambita in tara noastra a Washingtonului”, scrie Arsene pe  blog .

Pentru ca sustinerea sa acordata regimului de la Kremlin sa fie cat se poate de evidenta, Georgiana Arsene are o imagine cu Vladimir Putin ca fotografie de profil pe Facebook.

Georgiana Arsene, alaturi de Voican Voiculescu in timpul si dupa incidentele din Piata Universitatii.

 

SURSA:  Aktual24.ro




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...