Ea este ucigașa de la metrou! Semnalmentele furnizate de Poliție

Ea este ucigașa de la metrou! Semnalmentele furnizate de Poliție

Ea este ucigașa de la metrou! Semnalmentele furnizate de Poliție:  vârsta 40-45 de ani, aproximativ 1.70 m, constituție slabă, ten deschis, pomeți proeminenți, îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis largi, pe cap purta o eșarfă bleumarin închis care îi acoperea părul.

Comunicatul Politiei:

"Politia Capitalei intervine, in toate statiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate in aceste locatii si pentru identificarea unei femei, banuite de comiterea infractiunii de omor. In aceasta seara, in statia de metrou Dristor 1, femeia in cauza ar fi impins o persoana, pe linia de metrou, care in urma impactului cu trenul a decedat. Pentru a preintampina vreun alt eveniment similar, conducerea Politiei Capitalei a dispus ca politistii sa patruleze in toate statiile de metrou.

Solicitam sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informatii despre persoana din imaginea alaturata. Cei care o recunosc sunt rugati sa apeleze de urgenta prin 112 sau sa se adreseze celui mai apropiat politist. Cercetarile in cauza sunt efectuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Semnalmente: varsta de 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constitutie slaba, ten deschis, pometii proeminenti, imbracata in jacheta scurta, de culoare inchisa, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o esarfa bleumarin inchis, care ii acoperea parul."




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…