Efectul PSD! Creștere masivă a pensiilor speciale față de anul trecut!

Efectul PSD! Creștere masivă a pensiilor speciale față de anul trecut!

Efectul PSD! Creștere masivă a pensiilor speciale față de anul trecut! Pensiile speciale au costat bugetul de stat 3,86 miliarde de lei în prima jumătate a anului 2018, cu 19% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului 2017, anunță Economica.net , care citează datele comunicate de către cele patru Case de Pensii care le administrează.

Creșterea majoră a cuantumului plăților vine pe fondul pensionării în 2017 a mii de cadre militare din Ministerul de Interne, Ministerul Apărării și serviciile secrete, ca urmare a discuțiilor despre plafonarea pensiilor.

Peste 148.000 de oameni au încasat în luna iunie pensie specială, potrivit informaţiilor pe care Casele de Pensii le-au transmis Economica.

Printre aceștia se numără peste 9.000 de civili (magistraţi, piloţi, diplomaţi, parlamentari şi grefieri), cu pensii totale de 404,8 milioane de lei în prima jumătate a anului 2018, adică mai mult cu 27% decât în aceeaşi perioadă a anului 2017.

În ceea ce îi privește pe pensionari militari, nota de plată pentru pensiile speciale ale acestora calculată de Economica.net este de 3,45 miliarde lei în primul semestru. Cei aproape 140.000 de pensionari militari încasează cu 8% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului 2017.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”