El ar fi cel care ar urzi eliminarea lui Putin

El ar fi cel care ar urzi eliminarea lui Putin

Serviciile secrete din Ucraina pretind că elita rusă ar pune la cale un plan pentru a „scăpa” de Vladimir Putin. Ruşii cu o oarecare putere ar dori reluarea legăturilor economice cu Occidentul.

Șeful FSB, Aleksandr Bortnikov, ar fi luat în calcul drept succesor al lui Putin, potrivit serviciului secret ucrainean citat de Kyiv Independent.

Trei variante pentru anihilarea lui Putin

Elita rusă are în vedere mai multe opţiuni pentru înlăturarea de la putere a preşedintelui rus Vladimir Putin. Printre acestea: otrăvirea, o boală bruscă sau un accident.

Potrivit serviciilor secrete ucrainene, un grup de oameni influenţi care se opun preşedintelui rus Vladimir Putin se formează în rândul elitei de afaceri şi politice ruseşti.

„Scopul lor este îndepărtarea rapidă a lui Putin de la putere şi restabilirea legăturilor economice cu Occidentul, distruse din cauza războiului din Ucraina”, susţin agenţii ucraineni.

Directorul FSB, succesorul lui Putin?

Directorul FSB Aleksander Bortnikov ar fi succesorul lui Putin. Se observă că Bortnikov a fost cel care a căzut recent în dizgraţia liderului de la Kremlin. Motivul oficial ar fi fost greşelile de calcul fatale din războiul împotriva Ucrainei.

Bortnikov şi departamentul său au fost responsabili pentru analizarea stării de spirit a populaţiei Ucrainei şi a forţelor armatei ucrainene.

Se ştie că Bortnikov şi alţi reprezentanţi influenţi ai elitei ruse iau în considerare diverse opţiuni pentru înlăturarea lui Putin de la putere. În special, otrăvirea, îmbolnăvirea bruscă sau alt „accident” nu pot fi excluse.

Este posibil ca recenta «scurgere» a locaţiei unităţilor cecene din nordul Kievului să fie legată de aceste procese”, se arată în raportul serviciilor secrete ucrainene, preluat şi de Adevarul.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…