El este albanezul care l-a înjunghiat pe Jean Sassu, patronul de la Nuba

El este albanezul care l-a înjunghiat pe Jean Sassu, patronul de la Nuba

Elis Proshkodol fost Shkoda este individul care l-a înjunghiat în zona feselor pe Jean Sassu, unul dintre patronii clubului Nuba din Capitală.

Agresorul este cetățean albanez și, potrivit unor surse judiciare, acesta a fugit din țară imediat după atac. Pe numele său a fost emis mandate de arestare în lipsă pentru 30 de zile, aflându-se acum pe lista cetățenilor urmăriți internațional de către autoritățile române.

”RROSHKODOL (FOST SHKODA) ELIS, cetățean albanez, Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti a emis mandatul de arestare preventivă nr. 69/UP din data de 22.04.2023, pe o perioadă de 30 de zile de la data depistării pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193, alin 2 Cod Penal”, este mesajul postat pe site-ul Poliției Române.

Jean Sassu, unul dintre patronii clubului Nuba din Capitală, a fost înjunghiat în zona feselor de către un client care își premeditase fapta. Agresiunea s-a petrecut ”aparent din senin”, în cursul zilei de joi, 20 aprilie. După cercetări s-a dovedit că agresorul urmărise ținta cu o zi înainte, iar atacul a fost planificat.

Jean Sassu a fost rănit în zona feselor, fiind transportat ulterior la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta a declarat pentru antena3.ro că nu știe care este motivul atacului.Citește și:

populare
astăzi

1 Andrei Tiberiu Maria, adică Smiley, a rămas fără carnet

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu

4 „Un student haios devenit o jigodie. Un tânăr de treabă ajuns o otreapă”

5 România a turtit un pic pălăria Austriei într-o speță NATO, dar poate mult mai mult...