El este soldatul rus care a violat un bebeluș și a trimis filmarea camarazilor/Monstrul a postat imagini îngrozitoare pe VKontakte

El este soldatul rus care a violat un bebeluș și a trimis filmarea camarazilor/Monstrul a postat imagini îngrozitoare pe VKontakte

Identitatea soldatului rus care s-a filmat în timp ce viola un bebeluș în Ucraina a fost făcută publică în urma investigațiilor de presă.

Jurnaliștii de la platforma independentă Investigation.Info au găsit pe rețelele sociale fotografii cu agresorul și detalii din viața lui.

Despre acest caz a vorbit și președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în discursul său din parlamentul lituanian.

”Sute de cazuri de viol au fost înregistrate, inclusiv ale unor fete tinere minore şi ale unor copii. Inclusiv al unui bebeluş! E înfricoşător numai să vorbeşti despre asta”, a spus liderul de la Kiev.

Zelenski a precizat cu aceeași ocazie că monstrul înrolat în armata rusă ar putea fi chiar un ofițer al serviciilor speciale. Personajul a trimis camarazilor videoclipul în care a agresat bebelușul.

Militarul rus a fost identificat ca fiind Alexei Bychkov. În vârstă de 24 de ani, acesta s-a născut în orașul Stavropol, aflat la câteva sute de kilometri de granița cu Ucraina.

pedo 1

Potrivit profilului său de pe rețeaua socială VKontakte, Bichkov a studiat la o școală din satul Kyivka (teritoriul Stavropol), absolvind clasa a XI-a în 2015.

pedo 3

În adolescență îi plăceau mașinile sport și fotbalul. S-a înrolat în armată după absolvirea școlii, postând ulterior fotografii despre viața de militar. Soldatul a făcut parte din unitatea militară 64044, din orașul Pskov.

pedo 2

Bichkov a fost arestat în Rusia în 9 aprilie, potrivit ziarului „Ot Tak” din Belarus, după ce a postat imaginile înfiorătoare în care agresează bebelușul, menționând că urmează un ”video fierbinte”.

Potrivit documentelor publicate online, Bichkov are acum 24 de ani, iar publicația Slidstvo.Info i-a găsit un profil pe o pagină care promovează pedofilia, pe rețeaua socială Vkontakte. În prezent, pagina este inactivă.

Cu toate acestea, soldatul a fost activ permanent până în 2018. După ce imaginile scandaloase au stârnit furia la nivel mondial, soldatul rus pare să-și fi șters pagina cu totul.

Pe rețelele sociale, a publicat chiar o fotografie cu mama sa, pe care a semnat-o: „Mama mea preferată”.

După cum relatează ziarul belarus „Ot Tak”, pe 9 aprilie, pedofilul ar fi fost reținut în Rusia. Într-un film lansat online pe pagini de internet obscure, soldatul rus se prezintă și spune că înregistrează un „video fierbinte”.

Apoi freacă o perie pentru gene între fesele bebelușului, linge obiectul și-l trece peste față. Copilul începe să plângă din cauza acțiunilor lui Bichkov. Nu este clar unde și când a fost realizată filmarea.

În plus, potrivit ziarului „Ot Tak”, alte filmări sunt sunt postate pe rețeaua de socializare (pentru a vedea înregistrările, trebuie să fii utilizator al „VKontakte”) cu Bichkov.

În aceste înregistrări, soldatul rus își introduce în anus diverse obiecte, inclusiv un cuțit sau un stilou pe care-l linge ulterior. Într-un alt film, Bichkov urinează pe mâini și apoi se șterge pe față cu urina.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...