Eliminare emoționantă la „Survivor România“: „E ca și cum îți taie cineva cordonul ombilical“ VIDEO

Eliminare emoționantă la „Survivor România“: „E ca și cum îți taie cineva cordonul ombilical“ VIDEO

Cu toate că și-a dorit mai mult decât orice să rămână în competiția de la Pro TV, un fost Faimos a fost eliminat din concurs.

În Consiliul de eliminare de la Survivor România s-a anunțat ce concurent pleacă acasă FOTO Pro TV

După Consiliul de nominalizare, unde Carmen Grebenișan și Remus Boroiu au fost propuși pentru eliminare, spiritele s-au aprins în tabără. Au fost discuții lungi, întrebări, justificări, s-a vorbit despre trădări și strategii, iar cel mai lezat a fost Remus, care a adus mai multe acuzații pentru câțiva concurenți din tribul Taino. Acesta s-a considerat nedreptățit că a fost nominalizat pentru eliminare, deoarece considera că mai are multe de spus în competiție.

Remus i-a acuzat în special pe Dan Ursa și pe Ionuț Iftimoaie de strategii și de faptul că au tras sforile pentru ca el să fie propus spre eliminare. Discuția a devenit chiar agresivă după ce Alin Chirilă și Robert Moscalu și-au spus părerea și s-a soldat cu amenințări pentru următoarele runde ale competiției de la Pro TV.

„Dacă rămân în concurs și iau eu colanul de imunitate, ce credeți că se va întâmpla? Eu o să-i întorc pe toți cu lopata, o să lupt cu dinții să iau colanul și voi face revoluție, îi voi demasca pe toți“, a spus Remus Boroiu.

Remus Survivor Romania eliminare jpg

Cei 13 concurenți au avut și un joc de comunicare, iar ca recompensă câștigătorii au putut asculta piesele lor preferate.

În Consiliul de eliminare care a urmat, Ionuț Iftimoaie a ținut un discurs despre strategia lui în această competiție, discurs care a stârnit reacții din partea celorlalți concurenți. „Eu sunt singur, în acest concurs, nu sunt nici cu stânga, nici cu dreapta. Dar îmi doresc să plece Remus“, a spus el.

Iar Remus Boroiu a și fost concurentul care a obținut cele mai puține voturi de la public și a părăsit competiția „Survivor România“.

Acesta și-a găsit cu greu cuvintele. „Nu-mi vine să cred că se termină experiența asta. E ca și cum îți taie cineva cordonul ombilical, brusc“, a spus el, înainte de a pleca dintre colegii săi de echipă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”