Elisabeta Lipă, urare pentru popor, cu prilejul Centenarului Marii Uniri

Elisabeta Lipă, urare pentru popor, cu prilejul Centenarului Marii Uniri

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, fostă campioană olimpică şi mondială, a urat ca poporul român să fie ''unit şi veşnic iubitor'', cu prilejul Centenarului Marii Uniri.

''Astăzi, la ceas Centenar, sufletul meu rosteşte cu emoţie vie şi neîncepută, numele sfânt al ţării, făcându-i o urare care să rămână peste timp şi timpuri: România mea iubită, fie-ţi numele glorios de-a pururi, fie-ţi poporul unit şi veşnic iubitor, fie-ţi destinul ales şi mereu înalt!'', se arată în mesajul transmis pe Facebook de una dintre cele mai bune canotoare ale secolului XX.

''Şi, mai presus de orice, fie-ţi neamul binecuvântat, poporul de români care te-au iubit şi te iubesc, cu munca lor, cu ideile şi speranţele lor, cu mileniile de credinţă şi de luptă, cu bucuria faptelor de azi, cu visul celor de astăzi şi de mâine. Inima românului este însăşi Patria sa! La mulţi ani, România mea!'', se mai arată în urare.

Lipă (54 ani), fost ministru al Tineretului şi Sportului, a cucerit cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice (plus două de argint şi una de bronz) şi una de aur la Mondiale (pe lângă 8 de argint şi 4 de bronz).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”