Elon Musk are un al treilea copil, Techno Mechanicus, cu cântăreața Grimes: „Întotdeauna ne-am dorit cel puțin trei sau patru”

Elon Musk are un al treilea copil, Techno Mechanicus, cu cântăreața Grimes: „Întotdeauna ne-am dorit cel puțin trei sau patru”

Miliardarul american Elon Musk, în vârstă de 52 de ani, și cântăreața canadiană Grimes, în vârstă de 35 de ani, sunt părinții a trei copii. Identitatea celui de-al treilea copil a fost ținută secretă până acum, însă informația a fost făcută publică în noua biografia a lui Musk, scrisă de jurnalistul Walter Isaason și care urmează să fie publicată pe 12 septembrie, relatează People.

Elon Musk are împreună cu Grimes trei copii. Foto: Arhivă

Conform articolului din The New York Times referitor la biografia lui Musk, CEO-ul Tesla și Grimes, al cărei nume real este Claire Boucher, au întâmpinat venirea pe lume a celui de-al treilea copil, un băiat, Techno Mechanicus, căruia i se spune și „Tau". Nu se știe dacă în biografia în curs de publicare se vor găsi mai multe detalii despre copil, inclusiv când sau unde s-a născut.

Reprezentanții celor doi, Musk și Grimes, nu au răspuns imediat solicitării People de a comenta.

La 4 mai 2020, Musk și Grimes au devenit părinții lui X AE A-12 . Ulterior miliardarul american și-a numit fiul X AE A-Xii, supranumit „X”.

Ulterior, în luna decembrie a anului 2021, cei doi au devenit părinții unei fete, născută cu ajutorul unei mame surogat, pe nume Exa Dark Sideræl, supranumită „Y".

„Ne-am dorit cel puțin trei sau patru”

Într-un interviu acordat în luna martie a anului 2022 pentru Vanity Fair, în care a dezvăluit nașterea lui Exa Dark, cântăreața canadiană a recunoscut că și-ar fi dorit mai mulți copii, afirmând: „Întotdeauna ne-am dorit cel puțin trei sau patru”.

Însă în ziua în care a fost publicat respectivul interviu, cântăreața a anunțat pe Twitter despărțirea de miliardarul american . Pe lângă cei trei copii cu Grimes, Musk este tatăl a șase copii pe care îi are cu fosta sa soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson.

CEO-ul Tesla a devenit pentru prima oară tată în anul 2002, însă primul său fiu, Nevada Alexander, a murit la 10 săptămâni din pricina sindromului morții subite la sugari. Ulterior, Musk și Wilson au devenit părinții gemenilor Vivian Jenna Wilson, cunoscută anterior sub numele de Xavier Alexander Musk, și Griffin.

Vivian Jenna Wilson, fiica transgender a acestuia, a depus în urmă cu un an o solicitare de schimbare a numelui în concordanţă cu noua sa identitate de gen.

În anul 2006, Wilson a dat naștere tripleților Kai, Saxon și Damian, la doi ani după ce a devenit mama gemenilor.

În luna noiembrie a anului 2021, conform unor documente judiciare publicate de Insider la 6 iulie, Musk a devenit din nou tată. El și Shivon Zilis au întâmpinat venirea pe lume a gemenilor Strider și Azure . Gemenii s-au născut în Austin, Texas, cu doar câteva săptămâni înainte ca el și Grimes să devină părinți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat