Elon Musk se ține de glume proaste, în timp ce angajații Twitter sunt concediați pe bandă rulantă

Elon Musk se ține de glume proaste, în timp ce angajații Twitter sunt concediați pe bandă rulantă

Elon Musk a anunțat pe Twitter că a reangajat doi oameni, dar aceștia nu au lucrat niciodată în companie.

Elon Musk și cei doi angajați falși / Foto Twitter

În tweetul său, Elon Musk a spus: „Bine ați revenit Ligma & Johnson", iar în continuarea postării a scris: „Este important să recunosc când greșesc și concedierea lor a fost cu adevărat una dintre cele mai mari greșeli ale mele".

Se pare că este vorba de o glumă proastă, deoarece aceste două persoane nu au fost niciodată angajate la Twitter, notează publicația Business Today.

La doar o zi după ce Elon Musk a finalizat cumpărarea Twitter, acești doi bărbați au fost văzuți în fața biroului companiei cu cutii în mână, pretinzând că sunt angajați concediați de Elon Musk. Numele lor sunt inventate.

Acest lucru vine la câteva zile după ce Elon Musk a concediat mai mult de jumătate din angajații Twitter.

Rahul Ligma a fost văzut, de asemenea, stând în fața biroului FTX din Bahamas, pretinzând că a fost concediat și de la această firmă.

Angajații Twitter au părăsit organizația la doar câteva săptămâni după preluarea companiei de către Elon Musk. Printre angajații care au demisionat se numără și Yoel Roth, șeful departamentului de siguranță al Twitter, directorul de confidențialitate Damien Kieran și directorul de conformitate Marianne Fogarty.

Elon Musk a concediat, de asemenea, un angajat în mod public pe Twitter , după ce acesta s-a opus afirmațiilor lui Musk privind faptul că aplicația Twitter funcționează lent în mai multe țări. Discuția s-a încheiat cu Musk răspunzând prin a spune „Este concediat".

Seria de disponibilizări a îngrijorat și companiile de publicitate, spunând că Twitter este o platformă „cu risc ridicat".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...