Elon Musk va deveni cel mai mare influencer de pe Twitter. Cine este în prezent pe primul loc

Elon Musk va deveni cel mai mare influencer de pe Twitter. Cine este în prezent pe primul loc

Analiștii prezic că Elon Musk va deveni cel mai mare influencer de pe rețeaua de socializare Twitter, pe care celebrul miliardar a achiziționat-o de curând.

Foto Shutterstock

În prezent Elon Musk are peste 120 de milioane de urmăritori, dar câștigă aproape 270.000 de urmăritori zilnic așa că în curând l-ar putea detrona pe cel care deține cel mai mare număr de urmăritori, fostul președinte american Barack Obama (130 de milioane de urmăritori).

Chiar dacă au existat controverse cu privire la nou șef al Twitter, popularitatea lui Elon Musk este în continuă creștere. În ultimele 12 luni a câștigat aproape 270.000 de urmăritori zilnic, potrivit statisticienilor de la Social Blade. Datorită creșterii fulminante imediat după achiziționarea oficială a Twittter, această mișcare de imagine va fi una fără precedent, notează Digi24 .

Elon Musk va deveni primul șef executiv al unei platforme de socializare care este și cea mai mare personalitate de pe aceasta.

Elon Musk este acum principalul personaj de pe Twitter”, a declarat comentatorul de rețele sociale, Matt Navarra.

Musk este mult mai activ de la preluarea Twitter. Miliardarul postează cu 84% mai multe mesaje pe celebra rețea de socializare. Doar pe 22 noiembrie a scris 75 de mesaje separate (postări, răspunsuri, retweets).

Este grozav să ai un CEO care folosește produsul”, a spus un fost senior manager de produs de la Twitter.

Interesant este faptul că Musk nu are foarte multe persoane pe care este dornic să le urmărească pe Twitter. El urmărește doar 129 de persoane. Comparativ, fondatorul Twitter, Jack Dorsey urmărea peste 3.500 de persoane, în timp ce Obama urmărește 570.000.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...