Elveția: Autorul atacului armat dintr-o moschee din Zurich este mort (poliție)

Elveția: Autorul atacului armat dintr-o moschee din Zurich este mort (poliție)

Bărbatul care a împușcat trei persoane luni într-o moschee din orașul elvețian Zurich (nord) este mort, a anunțat marți poliția, confirmând că trupul neînsuflețit găsit în apropierea locului atacului este cel al atacatorului, relatează Reuters.

Poliția cantonală din Zurich a indicat că autoritățile l-au identificat pe suspect, dar nu au oferit detalii, și că o conferință de presă va avea loc în cursul zilei.

Atacatorul a pătruns în centrul islamic din Zurich și a deschis focul asupra credincioșilor aflați în interiorul clădirii.

''Trupul bărbatului mort, găsit la o distanță de circa 300 de metri de scena crimei după împușcăturile din moschee, este cel al suspectului'', a afirmat poliția într-un comunicat pe site-ul său.

Două din cele trei persoane împușcate, în vârstă de 30, 35 și 56 de ani, au fost rănite grav în atac. Cea de-a treia persoană a suferit răni mai puțin grave.

Poliția elvețiană l-a identificat pe suspect ca fiind un bărbat în jur de 30 de ani, îmbrăcat în haine de culoare închisă și cu o căciulă neagră pe cap, și care a fugit din moschee după atac.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

4 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!