Emil Boc, despre Sorin Grindeanu: Nu aș vrea să fiu în locul lui; privesc cu un fel de deja-vu

Emil Boc, despre Sorin Grindeanu: Nu aș vrea să fiu în locul lui; privesc cu un fel de deja-vu

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, că nu ar vrea să fie în locul premierului Sorin Grindeanu, afirmând că șeful guvernului are o situație grea de gestionat.

"Nu aș vrea să fiu în locul lui, ăsta este primul lucru pe care... Privesc mai detașat și cu un fel de deja-vu. În toate guvernele apar momente de criză. Ce credeți, că nu am trecut și noi prin momente de criză? Noi le-am dezbătut mai mult în familie decât în fața presei și a opiniei publice. Ce credeți, că mie nu mi s-a cerut demisia? Credeți că eu am fost un premier căruia să nu i se fi cerut demisia. Numai cele 10-11 moțiuni de cenzură", a afirmat Boc, la Parlament, întrebat cum vede situația din PSD și ce ar face în locul lui Sorin Grindeanu.

Boc a mai spus că Sorin Grindeanu are o situație grea de gestionat și a afirmat că PSD are resursele politice să găsească o soluție bună pentru România.

"Nu știu foarte bine situația din PSD, nu aș vrea să fiu în locul domnului Grindeanu care are o situație grea de gestionat, dar sunt convins că PSD are resursele politice să găsească o soluție bună pentru stabilitatea României. Care va fi, vom vedea", a adăugat Emil Boc.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!