Emil Mitrache, „Americanu“ din „La bloc”, a fost operat pe cord deschis: „Am renunțat la țigări din ziua în care am văzut CT-ul” VIDEO

Emil Mitrache, „Americanu“ din „La bloc”, a fost operat pe cord deschis: „Am renunțat la țigări din ziua în care am văzut CT-ul” VIDEO

Emil Mitrache, cunoscut ca Americanu’ din serialul românesc „La bloc”, a dezvăluit că în urmă cu un an a suferit o operație pe cord deschis.

Invitat la podcastul „Acasă la Măruță”, Emil Mitrache a dezvăluit că în urmă cu un an a suferit o operație pe cord deschis, după ce a aflat după un control de rutină că are aorta mărită și trebuia să fie operat pentru a nu-și pune viața în pericol.

„Am avut o intervenție pe cord deschis. Am avut aorta mărită. Du-te și fă și tu niște analize. Nu aveam nimic. Ăsta este criminalul tăcut… Nu te doare… Decât se rupe și într-un minut ai murit“, a dezvăluit Emil Mitrache , la podcastul Acasă la Măruță.

După ce a aflat de problemele de sănătate pe care le avea, Emil Mitrache a renunțat la țigări. „Am renunțat la țigări din ziua în care am văzut CT-ul”, a spus actorul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?