Emisiunea de mărci poştale 'Simona Halep, un campion de marcă' - de miercuri, în magazinele Romfilatelia

Emisiunea de mărci poştale 'Simona Halep, un campion de marcă' - de miercuri, în magazinele Romfilatelia

Emisiunea de mărci poştale "Simona Halep, un campion de marcă" va fi disponibilă începând de miercuri, în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi în magazinul online http://romfilatelia.ro/store/.

Timbrul emisiunii de mărci poştale reproduce o secvenţă dintr-un meci al Simonei Halep, iar coliţa dantelată ilustrează momentul ridicării triumfale a trofeului cucerit la Roland Garros, precizează Romfilatelia, într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Aceasta este completată de plicul prima zi şi cartea poştală maximă, iar ca forme de machetare au fost folosite coala de 14 timbre, minicoala de 4 timbre cu manşetă ilustrată şi coliţă dantelată.

Simona Halep, locul 1 WTA, cucereşte Parisul şi îşi adjudecă primul turneu de Grand Slam din cariera sa de jucătoare profesionistă - Roland Garros (9 iunie), la 40 de ani distanţă de succesul altei românce, Virginia Ruzici, şi la 10 ani de la victoria obţinută la junioare, învingând-o pe americanca Sloane Stephens cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

De-a lungul activităţii sale sportive, până la câştigarea trofeului Roland Garros 2018, Simona Halep a câştigat alte 17 turnee WTA la simplu (şase în 2013, două în 2014, trei în 2015, trei în 2016, unul în 2017, două în 2018), dintre care cele mai importante sunt turneele Premier Mandatory de la Indian Wells şi Madrid.

După alte trei finale de Grand Slam - două la Roland Garros (2014, 2017) şi una la Australian Open (2018), Simona Halep a câştigat turneul de Grand Slam de la Roland Garros (9 iunie 2018), devenind cel mai important trofeu al carierei de până la acel moment.

Alte premii importante până la câştigarea trofeului Roland Garros 2018 sunt cele de categorie Premier de la Montreal, New Haven, Connecticut, Moscova, Doha, Dubai, precum şi cel de la turneul de la Sofia. Simona Halep a acumulat până la câştigarea trofeului Roland Garros 2018 peste 31 săptămâni de număr 1 mondial. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…