Emma Răducanu, poveste de dragoste cu fiul unui miliardar

Emma Răducanu, poveste de dragoste cu fiul unui miliardar

Nu o duce prea bine în carieră, dar are noroc în dragoste. Emma Răducanu nu va juca la Wimbledon, din cauza unor accidentări . Totuși, departe de terenul de tenis, fosta campioană la US Open pare să aibă o frumoasă idilă cu fiul unui miliardar.

Emma Răducanu, alături de Carlo Agostinelli FOTO Instagram

Relația dintre Emma Răducanu și Carlo Agostinelli

Tenismena, în vârstă de 20 de ani, s-a afișat, în repetate rânduri alătiri de Carlo Agostinelli, un tânăr fotbalist al Universității Stanford și fiu de miliardar. Cei doi au mers, luna trecută, într-o vacanță în Ciudad de Mexico, unde au stat într-un apartament în valoare de 2 milioane de lire sterline.

Amândoi au postat, pe rețelele de socializare, imagini în care păreau că se bucure unul de compania celuilalt.

Marți seara, cei doi au ajuns împreună, într-o limuzină, la blocul din Kensington, vestul Londrei, pe care Carlo îl numește „acasă”, atunci când nu este la Paris. El ținea un buchet mare de trandafiri, ea o rachetă de tenis, scrie Daily Mail .

image
image

Câteva ore mai târziu, Emma Răducanu purta jacheta de la costumul lui Agostinelli, înainte de a se urca într-o altă limuzină.

Cu câteva zile înainte, sora lui Agostinelli, Heloise, care este fotomodel, a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea și Emma Răducanu luând masa împreună, într-un restaurant exclusivist din Paris.

image

Printre persoanele care au apreciat fotografia și au comentat cu emoji în formă de inimă se numără și mama lui Carlo, Mathilde Favier. Fosta soție a afaceristului Robert Agostinelli este șefa de relații publice la Dior din Paris, în timp ce Emma Răducanu „ambasador mondial de frumusețe” pentru Dior. Se crede că această legătură a adus cuplul împreună.

De altfel, excursia din Ciudad de Mexico a fost în scopul unei prezentări de modă, marca Dior.

image

Cine este Carlo Agostinelli

Carlo Agostinelli s-a născut la Paris și este fiul celebrului Robert Agostinelli, un om de afaceri italo-american, cu o avere estimată de Forbes la un miliard de dolari americani.

În sezonul precedent, Carlo Agostinelli a înscris 12 goluri în 19 partide. Robert Agostinelli face profit, mai ales, din Rhone Group, firma pe care a înființat-o în urmă cu aproximativ 10 ani. Firma globală de capital privat se ocupă cu fuziuni și achiziții.

image

Emma Răducanu nu poate juca la Wimbledon

Emma Răducanu a șocat o lume întreagă după ce a cucerit US Open în 2021 venind din calificări, o performanță fără precedent în tenisul mondial.

Sportiva, care joacă pentru Marea Britanie, s-a operat la ambele mâini și la gleznă, motiv pentru care va rata turneul de la Wimbledon. În actuala stagiune, Emma Răducanu a evoluat doar în 10 partide, reușind 5 victorii.

Emma Răducanu a coborât pe locul 128 în lume și ar urma să revină pe teren abia în luna septembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat