Erdogan: Autorul MĂCELULUI din Turcia era un COPIL de 12-14 ani

Erdogan: Autorul MĂCELULUI din Turcia era un COPIL de 12-14 ani

Autorul exploziei produse sâmbătă la o nuntă în orașul Gaziantep, sudul Turciei, avea vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani, a declarat duminică președintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit media turce, relatează DPA.

 Președintele turc a declarat că bilanțul victimelor exploziei a crescut la 51 de morți și 69 de răniți, dintre care 17 se află în stare critică, și autorul atacului ar fi gruparea extremistă Stat Islamic (SI).

Resturi de la o vestă cu explozibili au fost găsite la locul atacului comis sâmbătă seara în orașul turc Gaziantep, în apropiere de Siria, a anunțat duminică parchetul turc. 'Responsabili s-au deplasat la fața locului pentru anchetă (..) aceștia au găsit resturi de la o vestă cu explozibili pentru un atentat sinucigaș', a declarat parchetul citat de presă. Mai mulți responsabili locali au lăsat să se înțeleagă că atacul de la Gaziantep a fost comis de un kamikaze.

Formațiunea pro-kurdă Partidul democratic al poporului (HDP) a indicat într-un comunicat că mirii de la nunta care a fost ținta atentatului erau membri ai săi.

AGERPRES/( AS — editor: Violeta Gheorghe, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”