Escrocul de pe Tinder. Fosta iubita a lui Simon Leviev spune de ce i-a luat apărarea, după lansarea documentarului Netflix. „Știam că totul este adevărat“

Escrocul de pe Tinder. Fosta iubita a lui Simon Leviev spune de ce i-a luat apărarea, după lansarea documentarului Netflix. „Știam că totul este adevărat“

A urmărit documentarul lansat de Netflix anul trecut, pe canapea, alături de Simon Leviev și a știut că totul e adevărat. În mod paradoxal, Kate Konlin, i-a rămas alături și i-a luat apărarea, în repetate rânduri. Acum, la aproape un an de la despărtire, tânăra dezvăluie adevăratul motiv al reacției sale.

Fotomodelul Kate Konlin, alături de Simon Leviev FOTO Kate Konlin

Simon Leviev și metodele sale de a păcăli femei , pentru a face rost de sume uriașe de bani, au fost demascate odată cu apariția documentarului Netflix „The Tinder Swindler”( trad. Escrocul de pe Tinder). Filmul a fost lansat în februarie 2022, pe vremea când bărbatul făcea o nouă victimă. Pe atunci, Kate Konlin, un fotomodel în vârstă de 23 de ani, poza în iubita lui.

Femeia care i-a stat alături escrocului de pe Tinder, abuzată emoțional

La scurt timp de la lansare, „The Tinder Swindler” a devenit cel mai vizionat documentar al Netflix, în 90 de țări. Dovezi clare, susținute de mărturii ale mai multor femei care i-au căzut în plasă au aratat că Simon Leviev și-ar fi păcălit, într-un mod foarte ingenios, așa-zisele sale iubite, întâlnite cu ajutorul aplicației de întâlniri, Tinder. Bărbatul, care a negat acuzațiile aduse, ar fi obținut prin metodele sale de înșelăciune, aproximativ 10 milioane de dolari.

Kate a privit documentarul în timp ce stătea lângă el pe canapea.

Știam că totul este adevărat”, a recunoscut ea, pentru BBC News .

Spune însă că s-a simțit obligată să accepte versiunea lui asupra felului în care s-au desfășurat evenimentele. În relația lor, el a reușit să dețină mereu controlul și astfel, a reușit să o convingă să îi ia apărarea, public. Un exemplu de acest fel ar fi apariția sa într-o emisiune de știri din SUA.

Mi-a spus: Dacă mă susții, oamenii mă vor crede, pentru că ești femeie”, povestește ea.

Decizia sa nu a rămas netaxată de publicul spectator. Oamenii i-au trimis mesaje abuzive pe Instagram.

Mi-au spus că își doresc să fac cancer sau să fiu lovită de o mașină și că merit tot ce e mai rău pentru că am o relație cu el”, își amintește Kate.

Începutul și sfârșitul relației cu Simon Leviev

Shimon Heyada Hayut, bărbatul care și-a schimbat legal numele în Simon Leviev, a început să converseze cu fotomodelul american pe Instagram, încă din anul 2020. După doar câteva săptămâni au ajuns să aibă o relație. Inițial, totul părea un vis devenit realitate.

La început, relația noastră a fost o dragoste explozivă. Era obsedat de mine”, a povestit Kate, pentru BBC.

Uneori, Leviev o însoțea la ședințe foto. Alteori, rămânea acasă unde făcea curățenie și îi trimitea mesaje vocale în care îi declara dragostea. Tânăra de 23 de ani își amintește că relația lor a fost una intensă, pasională, dar nu a durat prea mult până când lucrurile s-au stricat.

Bărbatul a început să îi critice aspectul, hainele, greutatea și pielea, întrucât se confrunta cu crize de acnee. Cu timpul, a început să își piardă complet încrederea în sine.

Am simțit că merg pe coji de ouă”, a mărturisit ea.

În cele 18 luni de relație și-a văzut prietenii din ce în ce mai rar. La rândul lor, aceștia nu o mai recunoșteau. Dintr-o persoană mereu veselă și sociabilă, se transformase în una retrasă și insipidă.

După câteva luni, Leviev a început să îi ceară bani, împrumutând, în total, suma de 150.000 de dolari de la ea. Fata devenise un model celebru pe plan internațional. Apăruse pe coperta Vogue Japonia, Grazia Italia și a revistei Wallpaper din Marea Britanie, așa că banii nu reprezentau o rpoblemă pentru ea.

Tânăra a trimis către BBC mai multe note vocale ale lui Leviev, în care el țipă și îi cere bani cu împrumut. Spune că sunt pentru investiții și explică faptul că îi va plăti înapoi, în curând.

„Kate, sunt milionar! Și asta e un fapt. Momentan, sunt blocat. Înțelegi? Sunt blocat! Înțelegi asta în creierul tău răvășit? Creierul tău de pasăre. Sunt blocat, Kate. Nu ți-am furat. Mi i-ai dat de bunăvoie. Mi i-ai împrumutat. .”, urla el.

Certiunile dintre cei doi s-au intensificat și pe data de 29 martie 2022, când femeia a decis să pună punct.

Am spus: „Asta e, plec. Nu mai suport”. Am început să-mi împachetez lucrurile”, spune ea.

Iubitul său a impins-o, iar ea si-a tăiat piciorul în marginea aspră a unei trepte.

Sângeram. Mă simțeam moartă. Am vrut să mă sinucid”, mărturisește tânăra.

Leviev a filmat-o pe Kate în timp ce a chemat o ambulanță și a strigat că nu i s-a întâmplat nimic. După ce a mers la spital, fata s-a decis, în sfârșit, să îl reclame la poliție.

În ciuda faptului că este un escroc condamnat penal, Leviev are mii de urmăritori pe rețelele sociale. El continuă să posteze videoclipuri cu el însuși conducând mașini scumpe și petrecând timp cu femei frumoase. În unele videoclipuri oamenii îi cer fotografii cu el, de parcă ar fi o celebritate. El percepe o taxă de 100 de dolari pentru un mesaj video personalizat și 200 de dolari pentru un apel.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...