Este aproape oficial/Victor Ponta nu va fi candidatul PSD

Este aproape oficial/Victor Ponta nu va fi candidatul PSD

Aşa cum noi am anunţat deja de mai mult timp, Victor Ponta nu va fi candidatul PSD la prezidenţiale. Ba, mai mult decât atât, el va fi silit să cedeze şi şefia partidului la congresul din septembrie. Deşi, la cum s-au accelerat lucrurile în ultima săptămână, congresul ar putea avea loc mai devreme. Lovitura vine pentru Viorica de la uneperişti, cei care s-au decis să recupereze PSD-ul care le-a fost furat de Geoană şi clica din jurul lui. Singurul care a decis să se lupte cu Oprea şi gaşca este Dragnea. Însă capul lui va cădea degrabă sub securea DNA. Vom asista în curând la o adevărată implozie a PSD. Una dintre gurile de foc care vor contribui la această implozie este trădătoarea de profesie Olguţa Vasilescu, nemulţumită oricum de sfidarea cu care liderii din Oltenia sunt trataţi de Dan Şova. Care, la televizor spune că face autostrada sudului, dar, în realitate,  nu a alocat nici un leu pentru acest proiect. Să nu mai vorbim de arestările care vor urma. Nu uitaţi acest nume: Cristian Diaconescu. Omul care trebuia să fie preşedintele PSD şi a ieşit Ponta. Şi, mai reţineţi un amănunt-fără UNPR, Victor Ponta pleacă mâine din fruntea guvernului. Şi din ţară. A doua zi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...