Este oficial. Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United. Reacția portughezului

Este oficial. Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United. Reacția portughezului

Manchester United a anunțat în această seară că portughezul Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu va mai fi jucătorul echipei lui Erik Ten Hag.

Cristiano Ronaldo

Conform unui comunicat de presă al echipei de fotbal, contractul jucătorului portughez a fost reziliat de comun acord.

Cristiano Ronaldo va pleca de la Manchester United, după un acord comun, ce va intra în vigoare imediat. Clubul îi mulțumește pentru imensa contribuție avută în două perioade pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri. Îi urează numai bine lui și familiei sale. Lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe asigurarea progresului sub comanda lui Erik Ten Hag. Lucrăm împreună pentru a avea succes pe teren“, se arată într-un comunicat de presă al echipei.

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după despărțirea de United

După discuțiile cu cei de la Manchester United, am ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Iubesc Manchester United și iubesc fanii. Asta nu se va schimba niciodată. Simt că e timpul să caut o nouă provocare. Îi urez cele mai bune lui Manchester United”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, citat de GSP.

Atacul lui Ronaldo la adresa managerului Erik Ten Hag

Într-un interviu acordat recent lui Piers Morgan, Cristiano Ronaldo a avut un discurs dur la adresa managerului Erik Ten Hag. În plus, acesta a criticat și clubul.

Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu îmi oferă mie respect. Anumiți oameni nu mă vor aici. Nu doar antrenorul, mai sunt doi - trei băieți. Și nu doar anul acesta, anul trecut de asemenea. Sincer, nu ar trebui să spun asta. Dar nu îmi mai pasă. Oamenii trebuie să audă adevărul de la mine. Mă simt trădat“, a spus jucătorul.

Ronaldo și-a început a doua aventură la United în vara lui 2021, când a fost adus de la Juventus. În toată această perioadă a bifat 16 partide, reușind 3 goluri. Acesta a intrat într-un conflict cu antrenorul Erik Ten Hag, iar olandezul l-a ținut mai mult pe bancă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...