„Ești o escroacă! Minți lumea pentru 500 de euro! Marș!”/Vica Blochina și Oana Roman, scandal cu vorbe grele din cauza unui ceai

„Ești o escroacă! Minți lumea pentru 500 de euro! Marș!”/Vica Blochina și Oana Roman, scandal cu vorbe grele din cauza unui ceai

Război între două vedete din România. Pe de-o parte, Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, pe cealaltă, Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman.

Totul a început după ce Oana Roman a promovat pe rețelele sociale un ceai pentru slăbit.

Vica Blochina a declanșat scandalul, acuzând-o pe fosta ei prietenă că și-a modificat pozele pentru a induce lumea în eroare: „Doamne, ce ESCROCHERIE ... Refuz să cred că OANA prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări ... E mai slabă ca Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest PRODUS ... Cei care faceți asemenea trucaje ... Asta se numește ESCROCHERIE, duceți populația în EROARE ... păcăliți ca să vindeți”, a transmis Vica Blochina la secțiunea InstaStory.

„Poza asta e făcută aseară, am pus și un video. Asta e forma mea azi. Punct. Și da, ceaiul m-a ajutat foarte mult în acest proces de slăbire de 2 ani încoace”, a replicat fiica lui Petre Roman.

Vica Blochina s-a enervat și mai tare: „S-a enervat Oana. Nu te supăra, dar tu cu acest ceai ai slăbit în 5 zile mai mult ca mine cu operație bariatrică ... Asta da produs minune. Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers. Escroacă nenorocită, de duci lumea în eroare pentru 500 de euro. Marș. Tu nici măcar nu bei ceai, că nu îți place”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?