Eugen Neagoe, reacție la adresa lui Emil Boc, după ce primarul Clujului i-a declarat război

Eugen Neagoe, reacție la adresa lui Emil Boc, după ce primarul Clujului i-a declarat război

Eugen Neagoe, noul antrenor al Universității Craiova, a plecat în preajma Crăciunului de la Universitatea Cluj, declansând furia primarului Emil Boc. Edilul l-a criticat dur pentru că a lăsat echipa în plin sezon, ba chiar la amenințat cu ”războiul”. Răspunsul tehnicianului a venit în conferința de presă de marți.

Emil Boc e foc și pară pe antrenorul Eugen Neagoe. Arhivă Adevărul

Am un respect deosebit pentru domnul Boc. N-am de ce să mă împac cu dânsul, pentru că eu nu m-am certat cu el. Acel contract cu Universitatea Cluj s-a încheiat pe 24 decembrie, când eu l-am denunțat”, a declarat Eugen Neagoe.

Primarul Emil Boc a luat foc zilele trecute, după ce Neagoe a anunțat că părăsește gruparea ardeleană, anuntând că întregul oraș clujean va declanșa războiul împotriva antrenorului, care va trebui să suporte toate obligațiile prevăzute în regulament, pe care clubul le va solicita.

Eugen Neagoe e convins că va face treabă la Universitatea Craiova. Foto Sportpictures

Eugen Neagoe e convins că va face treabă la Universitatea Craiova. Foto Sportpictures

”Am primit vestea total neașteptată a antrenorului Universității Cluj de a-și încheia colaborarea cu clubul nostru și de a pleca la un alt club din România. În termeni politicoși, i-am spus același lucru și domniei sale la telefon, că din această perspectivă, a relațiilor instituționale, este într-o stare de război cu Clujul, cu tot ce înseamnă starea de război a prevederilor legale, pentru că am considerat și consider inacceptabil un asemenea gest”, a spus Emil Boc atunci.

Craiova, un vis împlinit

Referitor la preluarea clubului Universitatea Craiova, Eugen Neagoe a spus: ”E un vis împlinit. Sunt mai oltean decât majoritatea celor care au trecut pe aici în ultimii ani. Nu m-am propus niciodată la Craiova, n-am fost nici la stadion când n-aveam echipă, ca să nu dau naștere la discuții. N-am fost niciodată un tip conflictual”.

Surse autorizate de la Craiova susțin că Eugen Neagoe a demisionat deja de la Cluj și că și-a asumat astfel condiția de a returna o jumătate din banii care i se cuveneau de la U pentru perioada pe care a petrecut-o acolo. Ar trebui să înapoieze două salarii, în jurul a 16.000 de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?