EURO 2016: Germania este "cea mai puternică echipă din lume" (Conte)

EURO 2016: Germania este "cea mai puternică echipă din lume" (Conte)

Germania este "cea mai puternică echipă din lume", iar Italia poate fi satisfăcută că i-a ținut piept și a cedat doar după lovituri de departajare în sferturile de finală ale EURO 2016, a afirmat Antonio Conte, aflat la ultimul meci pe banca Squadrei Azzurra.

"Cred că Germania a respectat mult Italia. Schimbarea sistemului tactic de către campioana mondială en titre arată că ne-au respectat mult. A fost un meci greu și dur, din toate punctele de vedere. Am pus toată inima noastră și chiar mai mult. Cred că acești băieți lasă ceva foarte important: au arătat că a vrea înseamnă a putea și că prin muncă poți obține rezultate care la început erau de negândit", a declarat Conte, citat de AFP.

"E trist să părăsim astfel competiția, fiindcă am avut ocazia să ne calificăm la lovituri de departajare, dar în semifinale merge o echipă extrem de puternică, cea mai puternică din lume din toate punctele de vedere, iar faptul că le-am ținut piept ne dă o mică satisfacție. Noi am crezut în acest vis, am încercat prin toate mijloacele, cu unghiile, cu dinții să ne agățăm de acest vis. Știm însă că fotbalul poate aduce acest gen de dezamăgire", a spus tehnicianul, care o va prelua curând pe Chelsea.

"Băieții au dat totul, se pot întoarce liniștiți acasă. Vor rămâne mereu în inima mea. Am petrecut momente minunate cu ei. Noi am creat ceva cu adevărat magic, o adevărată familie, și e cu adevărat trist că povestea se încheie azi", a adăugat Conte.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesant! / Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

2 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

3 VIDEO „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

4 Foarte interesante amănunte...

5 O notă confidențială a spionajului francez care dă de gândit