EURO 2016: Stanciu - E o seară neagră, am jucat slab și nu meritam să ne calificăm

EURO 2016: Stanciu - E o seară neagră, am jucat slab și nu meritam să ne calificăm

Fotbalistul Nicolae Stanciu a declarat duminică seara, după meciul pierdut cu scorul de 0-1 în fața Albaniei, că echipa națională a României a jucat foarte slab și nu merita să se califice în optimile de finală ale EURO 2016.

* LIVE UPDATE EURO 2016: România, învinsă de Albania cu 1-0, părăsește competiția

"E o dezamăgire mare, ne doream să câștigăm și să mergem mai departe. Dar, din păcate, am făcut un meci foarte slab astăzi și nu meritam să ne calificăm. Era o șansă importantă pentru noi, ne pare rău că i-am dezamăgit pe fani și pe noi. E o seară neagră", a spus Nicolae Stanciu la postul Pro Tv.

Vizibil afectat, mijlocașul a adăugat că ratarea calificării este foarte dureroasă. "Nu știu dacă suntem slabi, jocul din această seară a fost slab, n-am reușit să marcăm, iar ei ne-au pedepsit la ocazia pe care au avut-o. Am pierdut o calificare și e foarte dureros. Cred că e cel mai trist moment din cariera mea", a precizat Nicolae Stanciu.

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de selecționata Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Stade de Lyon, în Grupa A la EURO 2016 și a părăsit competiția.

România a făcut cel mai slab meci al său la EURO 2016 și a pierdut după 68 de ani în fața Albaniei, în urma golului marcat de Armando Sadiku (43).

Prima reprezentativă încheie EURO 2016 pe ultimul loc al Grupei A, cu un singur punct din trei partide. Rezultatele României la EURO 2016 au fost: 1-2 cu Franța, 1-1 cu Elveția și 0-1 cu Albania.

AGERPRES (editor: Marius Țone)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...