EURO 2016: Stanciu - Fanii ar trebui să fie mândri de noi chiar dacă ne-a scăpat egalul pe final

EURO 2016: Stanciu - Fanii ar trebui să fie mândri de noi chiar dacă ne-a scăpat egalul pe final

Mijlocașul echipei naționale de fotbal Nicolae Stanciu a declarat vineri seara că suporterii români ar trebui să fie mândri de jucătorii primei reprezentative chiar dacă au ratat obținerea unui rezultat de egalitate în ultimele minute ale meciului cu Franța din deschiderea EURO 2016.

*EURO 2016: Săpunaru — Nu meritam să pierdem meciul cu Franța

*EURO 2016: Stancu — Rămân cu un gust amar chiar dacă am dat gol în partida cu Franța

*EURO 2016: Anghel Iordănescu — E dureros și trist să pierzi în minutul 88

"A fost un meci destul de greu, meci de deschidere acasă la francezi și a trebuit să facem un efort mare. Dar una peste alta consider că am avut ocazii mari și cu puțin noroc se putea termina la egalitate meciul. Am jucat și fotbal, am făcut ceea ce ne-a cerut domnul Iordănescu și suporterii ar trebui să fie mândri de noi chiar dacă ne-a scăpat egalul în ultimele minute", a afirmat Stanciu la postul Pro Tv, la finalul partidei de pe Stande de France.

Titularizat de Anghel Iordănescu, Nicolae Stanciu este de părere că reprezentativa Franței nu este o echipă imposibil de învins. "Franța nu era imposibil de bătut. Am jucat foarte bine, am blocat spațiile și dacă marcam și noi la acea mare ocazie din primele minute probabil altul ar fi fost jocul. Acum toată lumea e dezamăgită că am luat gol în minutul 90, dar acum urmează meciul cu Elveția unde trebuie să facem punct sau puncte", a adăugat Stanciu.
Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de selecționata Franței cu scorul de 2-1 (0-0), în meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, după un gol primit în minutul 89 .

Pentru România a înscris Bogdan Stancu (65 — penalty), iar pentru gazde Olivier Giroud (57) și Dimitri Payet (89).

Prima reprezentativă va mai întâlni în Grupa A selecționatele Elveției (15 iunie) și Albaniei (19 iunie).

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”