EURO 2016: Torje - E rușinos rezultatul din meciul cu Albania și tot ce am făcut la EURO 2016

EURO 2016: Torje - E rușinos rezultatul din meciul cu Albania și tot ce am făcut la EURO 2016

Fotbalistul primei reprezentative Gabriel Torje a declarat duminică seara că "este rușinos" eșecul echipei naționale a României în fața Albaniei, la fel ca și întreaga evoluție a acesteia la EURO 2016.

* LIVE UPDATE EURO 2016: România, învinsă de Albania cu 1-0, părăsește competiția

"Este mai mult decât trist, este rușinos ceea ce s-a întâmplat astăzi, rezultatul din acest meci și ceea ce am făcut la acest Campionat European. Trebuie să ne asumăm laudele atunci când sunt, dar și criticile. Eu mereu am spus ce am avut de spus, niciodată nu am zis nimic pe ocolite. În primul rând mă critic pe mine, pentru că aș fi putut să aduc mult mai mult venind de pe bancă și în meciul cu Franța și în cel de azi. Nu e vina unui jucător, e vina tuturor pentru ceea ce s-a întâmplat aici. Nu am vorbit cu selecționerul, am văzut multe capete plecate în vestiar, mulți jucători triști. E normal. E o seară tristă pentru noi", a spus Torje la postul Pro Tv, la finalul partidei cu Albania.

El consideră că va fi dificil pentru jucători să uite eșecul de la EURO 2016. "E greu să mai găsim acum motive. Va fi greu să uităm ce s-a întâmplat la acest turneu final pentru că am avut o șansă mare, să joci în meciul decisiv contra Albaniei, care nu te-a bătut de 60 și ceva de ani. Dar trebuie să ne gândim mai departe la campania de calificare la Cupa Mondială", a adăugat Torje.

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de selecționata Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Stade de Lyon, în Grupa A la EURO 2016 și a părăsit competiția.

România a făcut cel mai slab meci al său la EURO 2016 și a pierdut după 68 de ani în fața Albaniei, în urma golului marcat de Armando Sadiku (43).

Prima reprezentativă încheie EURO 2016 pe ultimul loc al Grupei A, cu un singur punct din trei partide. Rezultatele României la EURO 2016 au fost: 1-2 cu Franța, 1-1 cu Elveția și 0-1 cu Albania.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 De citit...

5 „Abia aștept să vă arăt tot”