EURO 2023 U21. Emil Săndoi, discurs incredibil după eliminarea României

EURO 2023 U21. Emil Săndoi, discurs incredibil după eliminarea României

România U21 - Ucraina U21 s-a terminat 0-1 la Euro 2023, s-au terminat și speranțele pentru ”sferturile” Campionatului European, dar a început discursul aiuritor al lui Emil Săndoi. În condițiile în care ”tricolorii” au 0 puncte și 0 goluri la turneul final găzduit chiar de țara noastră, în tandem cu Georgia.

”Tricolorii” nu au fost prieteni cu mingea la acest turneu final. Foto frf.ro/ Alex Nicodim

„Cred că am întâlnit cei mai buni doi adversari din grupă (n.r. Spania și Ucraina). Astăzi (n.r. sâmbătă), jocul cred că a avut câteva momente cheie. În primele minute ale partidei am avut două sau trei oportunități în care puteam să înscriem.

S-ar fi schimbat datele problemei. Îmi pare rău că n-avem șansă, azi am luat gol dintr-o deviere. Ca posesie, Ucraina a fost peste noi , poate a avut și ocazii mai clare decât noi. Înainte de deschiderea scorului a fost șutul lui Octavian Popescu care a trecut puțin peste poartă. Eu spun că suntem în creștere la nivel de joc, acum înțelegem ce înseamnă acest nivel al competiției”, a declarat Emil Săndoi după eliminarea României de la Euro 2023.

Nu am fost pregătiți

”Poate nici noi nu am fost pregătiți, neavând o campanie de calificare. Toate s-au derulat împotriva noastră, și accidentările. Screciu a trebuit să iasă pentru că a avut probleme medicale.

Lui Emil Săndoi i s-a cerut demisia după golul Ucrainei. Foto Sportpictures

Lui Emil Săndoi i s-a cerut demisia după golul Ucrainei. Foto Sportpictures

Și Ucraina are jucători de viteză, cu o tehnică individuală foarte bună. O echipă periculoasă, matură, cu jucători care joacă de ani de zile pe Șahtior, Dinamo Kiev, în grupele Champions League. E incredibil, parcă toate ni se întâmplă nouă”, a spus Emil Săndoi, la TVR, după înfrângerea de pe stadionul Steaua.

Șumudică: E dezastru

Dacă selecționerul a văzut lucruri bune, antrenorul Marius Șumudică nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după 0-1 la Campionatul European de tineret. „Este dezastruos, având în vedere că organizăm grupa, jucăm în fața suporterilor și nu avem puterea și personalitatea de a domina adversarul. Astăzi nu ne ajutau decât cele trei puncte. Și noi terminăm jocul apărându-ne ca la handbal. Ucraina face 715 pase, iar tu, 249.

Este ceva incredibil! Lor le era bun și un egal, făceau 4 puncte. Nu înțeleg cum să te aperi? Cum treci cu 3 mijlocași centrali? Dai tonul, dai semnalul, lipsă de încredere. A venit Screciu, am plâns pentru Târnovanu. Jos pălăria pentru acest băiat, a avut 5 intervenții, el ne-a ținut în joc.

La ce să lucrăm? La posesie! Am văzut o echipă a Ucrainei incredibilă, gândiți-vă cu ce se confruntă băieții ăștia. Ne-au dominat și fizic! La posesie am văzut fundașii centrali la 40 de metri de poarta noastră, dominând, controlând”, a spus Marius Șumudică la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB