Eurodeputata PSD, imbecila de Grapini, amenință cu judecata Times New Roman pentru gluma asta!

Eurodeputata PSD, imbecila de Grapini, amenință cu judecata Times New Roman pentru gluma asta!

UPDATE: Ulterior, pe pagina de Facebook a Times New Roman, a apărut următorul mesaj:

"Prin prezenta dăm o dezmiţire, ca să nu ne vedem l-a tribulan".

* * *

Eurodeputata PSD, imbecila de Maria Grapini, i-a amenințat pe cei de la Times New Roman că îi va da în judecată pentru știri false, după ce aceștia au postat un material intitulat „La orgia gay din Bruxelles era și Grapini, care a înțeles că e concert de orgă”.

„Daca nu veti sterge aiureala postata si nu veti dezminti va voi da in judecata! Stiti bine ca exista lege pentru stiri false”, a amenințat Grapini pe pagina de Facebook a TNR.


Sursa printscreeen: Reddit Romania

Iată materialul satiric de pe  TNR  care a supărat-o pe Grapini:

Noi detalii ies la iveala despre orgia gay de la Bruxelles. Surse din politia belgiana au dezvaluit ca singura femeie care a participat la orgie a fost europarlamentarul roman Maria Grapini, insa din cu totul alte motive decat cele ale celorlalti participanti.

„Eu am venit pentru un concert de orga aici”, le-a spus Grapini politistilor belgieni. ”Eu am auzit ca aici se tine o orgie si am considerat ca va fi un concert special, care nu trebuie ratat. Adica un concert nu doar cu o singura orga, ci cu mai multe. Mai multe orgi, deci o orgie. Sunt extrem de dezamagita ca politia a anulat orgia.“

„Dar nu ma las“, a promis europarlamentarul roman. „O sa cumpar eu vreo doua-trei orgi si o sa fac orgie la mine acasa in fiecare seara. Daca altii au voie sa asculte muzica la boxe, am si eu dreptul sa fac orgie la mine acasa. Si o sa-i chem la orgie pe copiii si nepoteii mei, ca sigur le place orga si lor”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina