Euronews începe recrutarea redactorului şef care va conduce redacţia din România

Euronews începe recrutarea redactorului şef care va conduce redacţia din România

Euronews a deschis miercuri procesul de recrutare pentru redactorul-şef care va conduce redacţia noii televiziuni Euronews România.

"După ce a anunţat recent viitoarea lansare a Euronews România, în parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucureşti, grupul Euronews deschide astăzi procesul de recrutare pentru redactorul-şef care va conduce redacţia noii televiziuni. Canalul european caută pentru această poziţie un jurnalist de primă clasă, experimentat şi respectat, care să asigure valorile editoriale ale celui mai important canal de ştiri din Europa", afirmă rectorul UPB, Mihnea Costoiu, pe pagina sa de Facebook.


Potrivit unui comunicat de presă, redactorul-şef va fi recrutat de către Euronews şi va fi angajat al Euronews.

"Ulterior, acesta va recruta toţi redactorii, în coordonare cu partenerul român, urmărind să susţină valorile editoriale ale Euronews - independenţă şi imparţialitate, standarde de etică şi integritate şi linia editorială "All Views" a canalului", afirmă sursa citată.

Aplicaţiile sunt deschise începând de miercuri pe site-ul Euronews şi se vor închide pe 7 februarie 2021, la ora 23,59.

Euronews România este o filială a Euronews care va produce şi difuza ştiri locale, regionale, naţionale şi internaţionale prin platforme TV şi digitale. Canalul este preconizat să înceapă difuzarea până la sfârşitul anului.

Estimativ, peste 100 de angajaţi vor fi recrutaţi pentru a lucra la Euronews România.

Euronews a semnat un parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) pentru a lansa Euronews România, un canal de ştiri nou, independent, destinat publicului vorbitor de limba română, potrivit unui comunicat al UPB transmis presei pe 6 ianuarie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...