EXCLUSIV! Tudose spune că va întreba partidul ce să facă dacă va avea probleme cu UE pe legile justiției!

EXCLUSIV! Tudose spune că va întreba partidul ce să facă dacă va avea probleme cu UE pe legile justiției!

 Tudose spune că va întreba partidul ce să facă dacă va avea probleme cu UE pe legile justiției! Mihai Tudose a spus miercuri seară, într-un cerc de apropiați că în mod cert va fi chemat la Bruxelles, de către „căpitani”, cum s-a exprimat el, pentru a i se arăta pisica.

„Bă, o să-mi arate ditamai tigrul când o să mă cheme căpitanii la Bruxelles. După ce semnale primesc, o să fie simplă treaba. Mă așteaptă cu facturile pe fonduri și cu contractele. O să mi le arate și o să-mi zică: alege! Banii sau legile! Eu o să cer time-out, o să vin la partid, că el m-a pus în fruntea Guvernului, și întreb ce să fac. Ce decide partidul aia fac. E simplu!”, a spus Tudose miercuri seara conform surselor noastre. „Nu murim în nicio situație, oricum”, a mai spus Tudose.

Tradus în românește din brăileană, Tudose se așteaptă să fie chemat la Bruxelles și amenințat cu suspendarea plăților din fondurile de coeziune dacă nu va proroga aberațiile votate de PSD/ALDE/UDMR. Și va întreba la partid ce decizie să ia. Partidul va hotărî.

El tot prostul care scoate limba a rămas...




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro