EXCLUSIV Citiți declarațiile originale ale javrei de Pătru, sunt semnate de 3(trei) avocați! Gâdea și Ciutacu au cam dat de dracu'!

EXCLUSIV Citiți declarațiile originale ale javrei de Pătru, sunt semnate de 3(trei) avocați! Gâdea și Ciutacu au cam dat de dracu'!

Gâdea și Ciutacu au cam dat de dracu'! Citiți declarațiile originale ale javrei de Pătru, sunt semnate de 3(trei) avocați! Da, oameni buni, ați fost mințiți și folosiți de slugile TV ale penalilor! Cum zicea Ana Maria Pătru, că a avut doar un avocat, și ăla plătit de altcineva? Cum se prezenta cu lacrimi în ochi, că i se dicta declarația? Declarațiile mustesc de picanterii, dar vă lăsăm plăcerea să le descoperiți singuri...

Fraților, ăștia ne cred idioți pe toți! Pătru a fost asistată la DNA de 3(trei) avocați! Care au semnat fiecare filă din declarația dată de Pătru în fața procurorilor. Ea, cu gurița ei, a recunoscut tot, după cum puteți citi din documentele de mai jos! Observați câte semnături sunt în dreptul avocaților!

Ana Maria Pătru a declarat în emisiunile lui Ciutacu și Gâdea că a fost obligată să semneze declarația redactată de procuror și să accepte un avocat cunoscut de DNA, plătit de denunțătoarea ei. Ana Maria Pătru spune că aceasta a fost singura posibilitate ca ea să se poată întoarce acasă din arest.

„Declarația era dictată de procurorul DNA. Din păcate da, e adevărat. Aceasta a fost soluția să mă întorc la copiii mei”, a precizat Ana Maria Pătru care a mai adăugat că totul s-a petrecut la solicitarea procurorilor de caz, Lucian Onea și Cerasela Răileanu, ultima fiind și cea care a redactat declarația.

„Altfel nu aveam nicio soluție să ies din arest în acea perioadă. Avocatul Ovidiu Bulai era plătit de denunțătoarea mea. Aceste lucruri le-am spus de un an și jumătate, dar nu am fost auzită. Am depus și plângeri și memorii. Se pare că acesta este statul de drept”, a mai adăugat Ana Maria Pătru.

Studiați documentele de mai jos și o să realizați singuri cum sunteți manipulați la aceste televiziuni. Declarațiile mustesc de picanterii, dar vă lăsăm plăcerea să le descoperiți singuri...








Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”