EXCLUSIV Firea, către primarii de sectoare: „De astăzi începem bătălia pentru aducerea președinției PSD la București. Să nu uitați!”

EXCLUSIV Firea, către primarii de sectoare: „De astăzi începem bătălia pentru aducerea președinției PSD la București. Să nu uitați!”

Firea, către primarii de sectoare: „De astăzi începem bătălia pentru aducerea președinției PSD la București. Să nu uitați!” Acestea au fost cuvintele cu care s-a încheiat ședința nucleului de conducere a organizației București/Ilfov a PSD. La care a participat, deși oficial nu este membru de partid, și soțul Gabrielei Firea, primarul de Voluntari, Florentin Pandele.

Se confirmă astfel zvonurile din ce în ce mai insistente că între Dragnea și Pandele este un război pe viață și pe moarte. Și că Pandele s-ar fi jurat că nu se lasă până când Dragnea nu va fi înlăturat din fruntea partidului. Dealtfel, Firea a anunțat printre primii că a părăsit corabia lui Dragnea. Iar discursul ei de la sosirea la ședință a lăsat să se înțeleagă că ea nu vrea doar o punere temporară a batistei pe țambal, ci o soluție de durată, pe termen lung.

Robert Negoiță a fost pus să-l atace pe Dragnea cu lista împotriva lui Tudose.

Mai multe surse spuneau în cursul dimineții că din ședința PSD va ieși pe ușă un singur învingător, viitoarea președintă a PSD, Gabriela Firea. Ea este varianta agreată, ca un compromis, de toate taberele.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…