EXCLUSIV Firea, către primarii de sectoare: „De astăzi începem bătălia pentru aducerea președinției PSD la București. Să nu uitați!”

EXCLUSIV Firea, către primarii de sectoare: „De astăzi începem bătălia pentru aducerea președinției PSD la București. Să nu uitați!”

Firea, către primarii de sectoare: „De astăzi începem bătălia pentru aducerea președinției PSD la București. Să nu uitați!” Acestea au fost cuvintele cu care s-a încheiat ședința nucleului de conducere a organizației București/Ilfov a PSD. La care a participat, deși oficial nu este membru de partid, și soțul Gabrielei Firea, primarul de Voluntari, Florentin Pandele.

Se confirmă astfel zvonurile din ce în ce mai insistente că între Dragnea și Pandele este un război pe viață și pe moarte. Și că Pandele s-ar fi jurat că nu se lasă până când Dragnea nu va fi înlăturat din fruntea partidului. Dealtfel, Firea a anunțat printre primii că a părăsit corabia lui Dragnea. Iar discursul ei de la sosirea la ședință a lăsat să se înțeleagă că ea nu vrea doar o punere temporară a batistei pe țambal, ci o soluție de durată, pe termen lung.

Robert Negoiță a fost pus să-l atace pe Dragnea cu lista împotriva lui Tudose.

Mai multe surse spuneau în cursul dimineții că din ședința PSD va ieși pe ușă un singur învingător, viitoarea președintă a PSD, Gabriela Firea. Ea este varianta agreată, ca un compromis, de toate taberele.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…

4 Așa o fi?

5 Vine uraganul? / Cineva se joacă undeva cu soarta Omenirii?