EXCLUSIV Legea salarizării NU va fi aplicată în 2018! Propaganda va da vina pe SINDICATE!

EXCLUSIV Legea salarizării NU va fi aplicată în 2018! Propaganda va da vina pe SINDICATE!

Legea salarizării nu va fi aplicată în 2018! Surse din anturajul președintelui PSD confirmă că aplicarea legii salarizării începând cu data de 1 ianuarie 2018 este exclusă! Deja se lucrează la scenariul prin care sindicatele să fie scoase vinovate de amânarea aplicării! Dar și Guvernul Tudose! Iar Propaganda va începe să atace subiectul. 

Practic, conform calculelor făcute de colectivul din Băneasa, coordonat de Darius Vâlcov, spun sursele citate, dacă legea va fi aplicată fără transferul obligațiilor la angajat Bugetul ar exploda! 

Dragnea a anunțat deja înmormântarea legii pensiilor! 

Surse avizate din zona PSD nu exclud ca întreaga tevatură cu plata integrală a abligațiilor de către angajat să fie de fapt doar o stratagemă prin care s-a urmărit găsirea unui motiv plauzibil pentru a îngropa subiectul legii salarizării. La vârful PSD prioritare ar fi fost, de fapt, salariile din administrația locală.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 „A fost un semn de respect pentru munca mea” / Româncă din Italia, proprietara unui bar, impresionată de gestul a trei tineri: au intrat noaptea și au b…

5 ULTIMA ORĂ Mândria a egalat prostia! / Rusia amenință că va lovi viitoarea fabrică de drone turcești Bayraktar din Ucraina