EXCLUSIV România, lăsată de Trump în brațele INTERESELOR israeliene. MRU s-ar putea întoarce la șefia SIE

EXCLUSIV România, lăsată de Trump în brațele INTERESELOR israeliene. MRU s-ar putea întoarce la șefia SIE

Vizitele lui Dragnea în Israel n-au fost și nu sunt întâmplătoare. „Bârfele ofițerești” din serviciile secrete vorbesc deschis despre plasarea României, de către Trump, președintele SUA, în brațele intereselor israeliene. Ginerele lui Trump, dar și principalul său consilier de la Casa Albă, Jared Corey Kushner, este considerat noua stea a evreimii mondiale, pregătit să acopere locul pe care l-a jucat Soroș în ultimii 30 de ani în lobby-ul politic american. Aceleași surse spun că pe această filieră din jurul lui Kushner a ajuns Dragnea să dea mâna cu Trump înaintea președintelui ales al României. Semnătura de pe invitația către Liviu Dragnea i-a aparținut lui Elliott Broidy, vicepreședinte al Comitetului pentru Inaugurarea celui de-al 58-lea președinte. Elliott Broidy este un important membru al comunității de interese evreiești din SUA. Și tot aceleași surse mai spun că Mihai Răzvan Ungureanu ar reveni la conducerea SIE pe această filieră, cu sprijin PSD. Nu întâmplător a început să scoată capul de la cutie. Foarte interesant discursul său de la Cluj despre apariția unui partid extremist, nu?

La recenta vizită în Israel Dragnea a discutat despre implicarea finanței evreiești în Fondul Suveran de Investiții dar și în construirea celui mai mare spital din România, la București. Un proiect aflat de mai mulți ani pe agenda israeliană. Nu trebuie uitat că Dragnea a fost recompensat, la puțin timp după alegerea sa în fruntea PSD, de către o controversată organizație evreiască, fondată la rândul său de un foarte controversat om de afaceri rus care și-a regăsit subit originile evreiești. „Compasul Ierusalimului”, cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European a fost acordată în premieră unui român. Și ăla a fost Dragnea de la Teleorman. „Compasul Ierusalimului”, cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European a mai fost acordată următorilor lideri: Yves Leterm - Prim Ministru al Belgiei, Petr Nečas - Prim Ministru al Republicii Cehe, Antonio Samaras - Prim Ministru al Republicii Elene, Martin Schulz, fost președinte al Parlamentului EU. Când a primit distincția, Dragnea era doar președintele PSD!

Nu e rău, nu-i așa? Cum n-a fost nici când ambasadorul SUA s-a dus la Dragnea, alaltăieri, de mână cu Radu Ioanid, pentru a discuta despre viitorul muzeu al Holocaustului. Remarcați, la Dragnea s-au dus mai întâi...







Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...