EXCLUSIV Țiitoarea lui Dragnea a făcut parte din „trupa de amazoane” a lui Vâlcov! Descoperită de Ghiță, ademenită de Vâlcov și plasată lui Dragnea!

EXCLUSIV Țiitoarea lui Dragnea a făcut parte din „trupa de amazoane” a lui Vâlcov! Descoperită de Ghiță, ademenită de Vâlcov și plasată lui Dragnea!

Dragnea va avea o noapte fierbinte. Și el și Irina Alexandra Tănase, țiitoarea mai tânără cu 30 de ani. Cea descoperită de Ghiță, care a și avut-o angajată în acte, la Asesoft Internațional. Și ademenită apoi de Darius Vâlcov, să facă parte din „trupa de amazoane”. Postură din care a fost plasată la cabinetul ministrului, la Ministerul Dezvoltării, în 2013. Mulți dintre senatorii din legislatura trecută știu despre ce vorbim când spunem „trupa de amazoane”. Le-au cunoscut pe câteva dintre ele la City Hotel, în 2013. Dar și prin alte „clădiri”, când „comandau conversații”. Dar și prin numeroase deplasări prin străinătate. Nea Liviule, ți-ai luat cea mai mare țeapă, nu te mințim! Tu n-ai văzut pozele ăstea de mai jos, de pe Facebook-ul ei, niciodată?






Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”