EXCLUSIV/MIZERIILE Gâdea și Mihalache, TRASEU COMUN Germania-SUA!

EXCLUSIV/MIZERIILE Gâdea și Mihalache, TRASEU COMUN Germania-SUA!

Va ieși scandal mare! Până și Ficusul, spun sursele noastre, este iritat de ceea ce s-a întâmplat. Pentru că, spun aceleași surse, comesenii Gâdea și Mihalache n-au ajuns întâmplător să-și ciocnească (sic!) cururile la Munchen. Au plecat împreună din București la New York. Munchen n-a fost decât o escală în drumul celor doi spre SUA! Tot ce vor declara cei doi pentru a se apăra sunt minciuni! Dealtfel, minciuna mizeriei de Gâdea, că a fost invitat la Balul Sașilor pe motiv de „nuștiuce” reportaje de rahat ale Antenei3, a fost demontată de declarațiile organizatorilor. Gâdea N-A FOST INVITAT! A intrat pe bază de bilet. Iar de așezat la masă cu cealaltă mizerie, Mihalache, s-a așezat în firescul lucrurilor, doar erau împreună la drum lung. 

Pentru că de la Munchen cei doi au plecat la New York! Este interesant dacă, în curând, vor apărea poze cu ei doi și cu celălalt personaj implicat în poveste, George Maior...

Pe larg despre:

Minciuna lui Gâdea

Mihai Gâdea a intrat fără invitație la Balul Sașilor de la München. Informația a fost furnizată, pentru Evenimentul Zilei, chiar de președintele organizației care a inițiat petrecerea – Asociația Sașilor Transilvăneni din Germania dr. Bernd Fabritius. Deci, organizatorii nu l-au invitat la bal pe directorul Antenei 3. Ambasada Germaniei la București, cât și Ambasada României la Berlin au răspuns că nu au fost co-organizatori, și, prin urmare, nu au invitat oaspeți la această manifestare. 

Atunci, cum a intrat Gâdea la bal? Cu bilet.

„Pe lista invitaților la Balul Sașilor 2016 din München nu figurează nicio persoană cu numele Gâdea. Nu au fost invitați jurnaliști sau reprezentanți ale mass-media din România. (...) Domnul Gâdea a prezentat la intrare un bilet cumpărat”, a explicat Fabritius. 

Potrivit unui participant la bal, prețul unui bilet a fost „în jur de 30 de euro”. Fabritius a mai explicat că la eveniment se invită puțini reprezentanți ai societății civile și din viața politică, iar aceștia își suportă toate cheltuielile, inclusiv consumația comandată.

„Nu onorează cu prezența sa pe vreun etnic german” 

Că Mihai Gâdea a intrat cu bilet la bal a susținut și un etnic german pe Facebook „Doresc doar să dezmint informațiile furnizate de dl Gâdea și Antena 3 referitoare la «invitația» primită de dânsul. Pentru acest bal se pot cumpăra bilete, ceea ce domnul Gâdea a și făcut. (...) În niciun caz nu onorează cu prezența sa pe vreun etnic german din România. Iar exercițiul de imagine este pur și simplu dezgustător, în stilul scandalului Iglesias”, a scris pe Facebook Rudolf Poledna Jo, etnic german (foto). 

După apariția fotografiei cu el la München, Mihai Gâdea a explicat pe Facebook că „în urma reportajelor Antena 3 despre sărbătorile și satele săseşti din România, am avut plăcerea să fiu invitat aseară la balul sașilor”.

Ulterior, Gâdea a zburat la New York, împreună cu Dan Mihalache. Dealtfel, de-al dracu, să-și arate mușchii, Gâdea a și postat, marți, pe Facebook, un mesaj din NY...

Minciuna lui Mihalache

Mizeria de Mihalache a negat orice legătură dintre administrația prezidențială și prezența lui Gâdea la Munchen. Și minte! Păi el pe cine reprezintă, pe doamna mă-sa? Iete unde a fost, tot marți, Dan Mihalache. 

Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, a fost invitat special al mesei rotunde 'Looking Ahead 2016: Developments in Romania and the Region', organizată de Centrul pentru Analiza Politicilor Europene (Center for European Policy Analysis - CEPA). Evenimentul a fost moderat de Wess Mitchell, președintele CEPA. Și, ce să vezi, la eveniment a fost prezent și celălalt personaj din poveste. Conform site-ului  CEPA , șeful Cancelariei Prezidențiale a fost însoțit de ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior. 

Povestea va continua. Pentru că scandalul Gâdea/Mihalache este abia la început!







Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa