Exerciţiu de instruire la Cincu, cu militari din România, Franţa, Polonia, Portugalia, SUA între 21 si 25 noiembrie

Exerciţiu de instruire la Cincu, cu militari din România, Franţa, Polonia, Portugalia, SUA între 21 si 25 noiembrie

Aproximativ 600 de militari români din cadrul Batalionului 20 Infanterie "Dolj" al Brigăzii Multinaţionale Sud-Est de la Craiova şi militari aliaţi din Franţa, Polonia, Portugalia şi Statele Unite ale Americii, participă la exerciţiul de instruire în comun "Black Scorpions 22.8.

Poligonul de la Cincu

Circa 600 de militari români din cadrul Batalionului 20 Infanterie "Dolj" al Brigăzii Multinaţionale Sud-Est de la Craiova şi militari aliaţi din Franţa, Polonia, Portugalia şi Statele Unite ale Americii, cu peste 70 de mijloace tehnice, participă, în perioada 21 - 25 noiembrie, la exerciţiul de instruire în comun "Black Scorpions 22.8", la Centrul Naţional de Instruire Întrunită (CNII) "Getica" din localitatea Cincu, judeţul Braşov.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de MApN, obiectivele exerciţiului includ instruirea în comun a militarilor şi, implicit, creşterea coeziunii structurilor instruite prin exerciţii de antrenament în teren şi exerciţii tactice cu trageri de luptă.

Convoaiele de personal şi tehnică se vor deplasa, pe 20 şi 26 noiembrie, pe căile de comunicaţii rutiere şi prin zonele de dislocare la pace a unităţilor participante la exerciţiu către CNII "Getica" din Cincu, adaugă sursa citată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante