Experiența bizară a unei femei care a trimis mesaje pe telefonul tatălui mort. Ce răspuns a primit

Experiența bizară a unei femei care a trimis mesaje pe telefonul tatălui mort. Ce răspuns a primit

O femeie, al cărei tată a murit în urmă cu aproape 4 ani, a trăit o experiență bizară, după ce a trimis mesaje pe telefonul părintelui său și a primit un răspuns. Mai multe persoane care au văzut conversația pe Reddit i-au spus că este un semn de la tatăl ei.

Femeia a primit un răspuns care a șocat-o FOTO Shutterstock

O femeie a povestit o conversație neașteptată prin SMS pe care a avut-o după ce i-a trimis un mesaj tatălui ei decedat, relatează Daily Mail.

Tatăl lui Kathy a decedat în 2020, iar tânăra i-a trimis mesaje pe vechiul său număr de telefon în ultimii doi ani.

După o zi deosebit de dificilă, ea a vrut să vorbească cu tatăl ei și i-a trimis un simplu mesaj "Mi-e dor de tine în fiecare zi" - fără să anticipeze că va primi vreodată un răspuns.

Dar un răspuns sub forma a două semne de întrebare a șocat-o. Un străin se afla acum în posesia vechiului număr de telefon al tatălui lui Kathy.

„??”, a fost mesajul primi înapoi. Kathy a răspuns spunând că a fost numărul tatălui ei care a murit în 2020 și că nu se aștepta să primească un răspuns. Persoana care are acum acest număr de telefon a întrebat-o dacă vrea să vadă o poză cu pisica lui.

Kathy a răspuns afirmativ și a întrebat care este numele pisicii. „Lucky este numele lui”, iar Kathy a răspuns: „Când eram copil tatăl ne-a cumpărat un cățel pe care îl chema Lucky”.

„Să-i pot auzi vocea pe căsuța vocală”

Mai multe persoane care au văzut conversația i-au spus că este un semn de la tatăl ei.

„Semnele sunt peste tot, iar tu tocmai ai primit unul de la tatăl tău”, a spus unul dintre ei.

Câțiva dintre ei au împărtășit amintiri similare cu părinții care au murit.

„Am păstrat numărul de telefon mobil al tatălui meu activ mult timp după ce acesta a murit în 2011, astfel încât să-i pot auzi vocea pe căsuța vocală.

De asemenea, i-am lăsat mesaje către nicăieri atunci când mă simțeam foarte vulnerabilă și cu inima frântă în anii care au urmat morții sale. Empatizez și gândurile mele sunt cu tine”, a scris o femeie.

„Mi-am pierdut tatăl în urmă cu 13 ani și am o înregistrare cu el citindu-mi o carte pe care o ascult din când în când, îmi lipsește mult. Sunt micile lucruri pe care le prețuiam pe moment și pe care ne-am dori să le putem trăi acum”, a spus o a doua persoană.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?